MENÜ

Beşiktaş transfer haberi: Fernando Lucas'ta geri sayım

Beşiktaş'ın ön libero için listesinde yer alan Fernando Lucas Martins, Siyah-Beyazlılardan yıllık 1.7 milyon Euro istedi. Beşiktaş ise 1.5milyon Euro önerdi ve şimdi transferde geri sayıma geçildi.

Beşiktaş transfer haberi: Fernando Lucas'ta geri sayım

3 kulvarda birden mücadele eden Beşiktaş, orta sahaya alternatif yaratmak için arayışlarını sürdürüyordu. Bu anlamda listenin üst sıralarında yer alan Bejing Guoan forması giyen Fernando Lucas boşa çıktı.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlıların transfer listesinde üst sıralarda yer alan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu senelik 1.7 milyon Euro istedi. Ancak Kara Kartal, 1.5 milyon Euro teklif etti. İki taraf da şimdi orta yol arayışlarını sürdürüyor. Brezilyalının Beşiktaş'ta forma giymek istemesi nedeniyle bu transferin kısa bir süre içerisinde bitmesi bekleniyor.

Brezilya dışına ilk olarak 11 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında altyapısından yetiştiği Gremio'dan Shakhtar'a transfer olarak çıkan Fernando, sonrasında Sampdoria ve Spartak Moskova formaları giymişti. 2019-20 sezonunun ilk yarısında 5.4 milyon Euro karşılığında Beijing tarafından kiralanan 29 yaşındaki ön liberonun bonservisi de Şubat 2020'de 9.6 milyon Euro karşılığında alınmış ve toplam transfer 15 milyon Euro'ya bitmişti. Bu yaz ise Fernando, Beijing'den resmen ayrılarak serbest oyuncu konumuna geldii.

YORUM YAZ