MENÜ

Ahmet Nur Çebi Fikret Orman'ı bombaladı! "Yalan ve palavra..." TFF Başkanı parmak salladı mı?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi deprem bölgesinde gittiği açılışta Siyah-Beyazlı takımı takip eden gazetecilerle sohbet toplantısı yaptı. Fikret Orman'ı ağır dille eleştiren Çebi adaylığı ile ilgili sinyaller verdi. Çebi, ayrıca TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin parmak sallama olayına da açıklık getirdi.

Ahmet Nur Çebi Fikret Orman'ı bombaladı! "Yalan ve palavra..." TFF Başkanı parmak salladı mı?

Ahmet Nur Çebi, okul açılışı için gittiği deprem bölgesinde basın mensupları ile sohbet etti. Fikret Orman'ı ağır dille eleştiren Çebi, TFF Başkanı'nın parmak sallama olayına da açıklık getirdi.

Haberin Devamı

İŞTE BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ'NİN BOMBA AÇIKLAMALARI

Beşiktaş için kendimi yakarım

Ateşten gömlek giyip görev yaptım. Beşiktaş için kendimi yakarım. Ancak eşime, çocuklarıma, aileme laf edeni de yakarım. Gece yarıları kızım aranıyor. Eşime bir takım yazılar atılıyor. Bunların hesabını sorarım.

BEŞİKTAŞ'A ABOUBAKAR MÜJDESİ!

VAR da operasyon var

Hakemler artık operasyonlarını VAR üstünden yapıyorlar. Sadece şekil değiştirdiler. Bize haksızlık yapılmadı diyelim bu yeterli değil. Rakiplerimiz lehine hata yapılması, dolaylı yoldan bize yapılmış oluyor.

Kararsızım

13 Kasım’da adaylık için açıklama yapacağım. Bu ayın 22 ne kadar listeleri verme imkanı var. Telefonuma bırakma mesajları yağmur gibi geliyor. Sağlıklı düşünüyorum. Gaza gelmiyorum. Elbette babam, her babanın olduğu gibi evladına yol haritası çizdi. Bırakmam yönünde temennisi oldu. Fakat asla keskin bıçak gibi değil.

Haberin Devamı

'Benim kongreden yana hiç tereddütüm yok, kaybedeceksem de kazanacaksam da girerim.

Lig bitmedi. Daha 28 maç var hava tersine dönebilir. Biz çok geriden gelip şampiyonluk kazandık. Diğer taşımlar için de bu geçerli. Örnekleri çok.

Şenol Güneş’de Abdullah Avcı gibi gitti. “Bırakmam lazım. Enerjim bitti..” dedi. Benim de enerjimin bittiği anlar oldu.

TFF Başkanı bana parmak sallamadı

Mehmet Büyükekşi'nin parmak sallaması bana değildi. Devre olurken, kalkıp gitti. Giderken, ‘bu iki Tribün bana organize şekilde küfür etti’ dedi. Bir şey deme gereği duymadım. Daha önce Tff kongresinde Beşiktaş icin söylediği ‘Çok beklerseniz’ sözünü Ali Koç’a sordum. Koç, duymadığını ifade etti. Büyükekşi’ye mektup yazdım. Kendisi ağzımdan çıkmadı beyanında bulundu.

ARABİSTAN'DAN TFF'YE 10 YILLIK TEKLİF!

Dik duramayanlar açıklasın

Ben ilk günden beri görevden el çektirilen hakemlerin dönüşüne veto koydum. Yapılan hatalar karşısında federasyona karşı dek durdum. Diğerinde tam aksini yaptı. Kulüpler birliğinde farklı konuşup, Riva’da tam tersini açıkladılar. Onlara sormak lazım bu U dönüşleri...

Fikret Orman'a bombalar

Taraftara kırgın değilim. En doğal hakkı. Tepkilerini ifade ediyorlar. Ama sosyal medya öyle değil. Sahte hesaplarla olmadık hakaretler, küfürler ediyorlar.

Haberin Devamı

'Fikret Orman'ın yalan ve palavra dolu açıklamalarına da cevap vereceğiz. Öyle meydan boş değil.

Transferleri Güneş onaylı

Biz hocanın onayı olmadan kimseyi almadık. Onana yetenekli oyuncu. Chamberlain her maç üstüne koyuyor. Sakatlıklar şanssızlıklar yaşadık. Yaşıyoruz. Weghorst’tan para kazandık. Anında Aboubakar’ı aldık. Rashica uçaktan indirilmek istendi. Bırakmadık. Rakiplerin iki üç katı fiyat verdiği isimleri almadık.

Ahmet Nur Çebi Fikret Ormanı bombaladı Yalan ve palavra... TFF Başkanı parmak salladı mı

YORUM YAZ