MENÜ

Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi

Yüksek ateş ve karın ağrısı nedeniyle Gaziantep FK maçında forma giyemeyen Kamerunlu golcü Aboubakar, şans verilmesi halinde pazar günü Antalyaspor karşısında formasına kavuşacak.

Beşiktaş'a Aboubakar müjdesi

Birkaç gün önce Beşiktaş, takımın yıldızı Vincent Aboubakar’ın sağlık durumuyla ilgili, “Futbol A Takımımızın 28 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından karın ağrısı ve yüksek ateş şikayeti olan futbolcumuz Vincent Aboubakar, geceyi Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde geçirmiştir” açıklamasını yapmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Kamerunlu futbolcunun, pazar günü ligde oynanacak Antalyaspor mücadelesinde forma giymesi bir hayli zor gözüküyordu.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Aboubakar müjdesi

Aksilik olmazsa sahada

Ancak sağlık ekibinden alınan bilgiye göre 31 yaşındaki futbolcunun belirtilerinin fazlasıyla azaldığı ve kendisini daha iyi hissettiği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun da Siyah-Beyazlı formaya giymeye hazır olduğu öğrenildi. Yani başka bir aksilik yaşanmaz ise Aboubakar, Antalyaspor karşısında sahada olacak.

Beşiktaşa Aboubakar müjdesi

Cenk Tosun: Daha farklı olabilirdi

Beşiktaş’ın milli oyuncusu Cenk Tosun, kulübün Youtube hesabına konuştu. Kendisine 2 Aralık 2017’de oynanan ve Kara Kartal’ın 3-0 kazandığı Galatasaray derbisi sorulan yıldız oyuncu, “Galatasaray’ı sahamızda 3-0 yendiğimiz bir derbi var. 7-0 veya 8-0 bitmesi gereken bir maçtı” yorumunu yaptı. Söz konusu mücadeleyi değerlendiren Cenk, “En iyi oynadığım karşılaşma o diyebilirim. Hatta 2-3 tane asistimi yemişlerdi!” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Aboubakar müjdesi

YORUM YAZ