MENÜ

50 milyon euroluk hamle: Semih Kılıçsoy için İstanbul'a geldiler! Beşiktaş'ın yıldızı...

Beşiktaş'ın son dönemdeki en gözde oyuncusu olan Semih Kılıçsoy için Avrupa'nın önemli kulüpleri düğmeye bastı. Kara Kartal'ın, değerini 50 milyon euro olarak belirlediği 18 yaşındaki golcü için İstanbulspor maçında kritik bir rapor yazılacak. İşte detaylar...

50 milyon euroluk hamle: Semih Kılıçsoy için İstanbul'a geldiler! Beşiktaş'ın yıldızı...

Bu sezon sergilediği performans ile adeta parmak ısırtan Semih Kılıçsoy, yaz transfer döneminin başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen gündemden düşmüyor. Siyah-beyazlı takımın 18 yaşındaki golcüsü, büyük potansiyeliyle şimdiden Avrupa'nın dev kulüplerine göz kırpıyor. Yıldız futbolcu için Almanya ve Fransa'dan iki önemli kulüp daha devreye girmiş durumda.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇINA DAMGA VURMUŞTU

İSTANBULSPOR'A KARŞI YİNE EN BÜYÜK KOZ

Bu sezon yaptığı çıkışla izleyenleri kendisine hayran bırakan golcü futbolcu, Beşiktaş'ın bu akşam İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmada da teknik direktör Fernando Santos'un en büyük kozlarından biri olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede Semih Kılıçsoy'un ilk 11'de olması bekleniyor.

50 milyon euroluk hamle: Semih Kılıçsoy için İstanbula geldiler Beşiktaşın yıldızı...

10 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI

Kara Kartal'ın 18 yaşındaki forveti Semih Kılıçsoy, bu sezon siyah-beyazlı forma ile tüm kulvarlarda toplamda 22 karşılaşmaya çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu 22 mücadelede rakip filelere dokuz gol atarken bir de asist yaptı. Semih böylece bu sezon şu ana kadar toplamda 10 gole direkt olarak katkı sağlamış oldu. Genç forvet dokuz golün sekizini Trendyol Süper Lig'de, birini ise UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde kaydetti. Asist ise Süper Lig maçında geldi.

Haberin Devamı

LEIPZIG VE RENNES GÖZLEMCİ GÖNDERDİ!

Beşiktaş'ın bu akşam İstanbulspor ile oynayacağı maçta Semih Kılısoy'u izlemek için iki Avrupa kulübünün gözlemci görevlendirdiği iddia edildi. Fransa Ligue 1 kulübü Rennes ile Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'in scoutlarının İstanbulspor mücadelesinde Semih Kılıçsoy'u izleyeceği bildirildi. İki kulübün gözlemcilerinin maçın ardından kulüplerine Semih Kılıçsoy'u raporlayacağı gelen bilgiler arasında.

50 milyon euroluk hamle: Semih Kılıçsoy için İstanbula geldiler Beşiktaşın yıldızı...

50 MİLYON EURO

Semih Kılıçsoy'un bu akşam iyi bir performans sergilemesi halinde iki kulübün de sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısını çalacağı aktarıldı. Kara Kartal'ın, A Millî Takım'a da göz kırpan yıldız futbolcunun bonservis bedelini geçtiğimiz günlerde belirlediği iddia edilmişti. Siyah-beyazlı kulübün Semih Kılıçsoy için 50 milyon euro isteyeceği belirtilmişti.

YORUM YAZ