MENÜ

Beşiktaş'ın listesindeki yıldız futbolcu camiada heyecan yarattı! Dikkat çeken performans

Beşiktaş, yaz transfer sezonu için çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların listesine aldığı yıldız futbolcu, camiada heyecan yarattı. Öte yandan söz konusu futbolcunun performansı dikkat çekti.

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, yaz transfer sezonu için kolları sıvadı. Siyah-beyazlıların transfer listesine aldığı yıldız futbolcu, camiada heyecan yarattı.

Haberin Devamı

ARDA BERK ÖZÜARAP İMZAYI ATTI

Beşiktaş, 18 yaşındaki genç futbolcu Arda Berk Özüarap ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2018 yılından bu yana gelişimini Beşiktaş Futbol Akademisi’nde sürdüren, Arda Berk Özüarap ile 2027-28 sezonu sonuna kadar profesyonel sözleşme imzalandı. Beşiktaşımıza uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Arda Berk Özüarap’a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Beşiktaşın listesindeki yıldız futbolcu camiada heyecan yarattı Dikkat çeken performans

DE JONG GÜNDEME GELDİ

PSV Eindhoven forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli golcü Luuk de Jong, bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çekti. Son olarak PSV’nin Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının golünü penaltıdan atan Hollandalı futbolcu, bu sezon gol sayısını 28’e çıkardı. PSV formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıkan Luuk de Jong 28 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR HEYECANLANDI

1,88’lik santrforun Kara Kartal’ın gündemine gelmesi, Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Yönetimin, sezon sonu için kadrosuna katmayı planladığı başarılı oyuncunun, sezon sonuna kadar gole katkıda 50 rakamını bulması bekleniyor.

Beşiktaşın listesindeki yıldız futbolcu camiada heyecan yarattı Dikkat çeken performans

YORUM YAZ