MENÜ

Yunus Emre Gedik'ten penaltı açıklaması! Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına damga vurmuştu

Kasımpaşa'nın sol beki Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın 78. dakikasında Yasin Özcan'ın yerine oyuna girmiş ve mücadelenin son anlarında penaltıya sebep olmuştu. 24 yaşındaki futbolcu dün akşam yaşananların ardından Instagram hesabından paylaşım yapma gereği hissetti. İşte detaylar...

Yunus Emre Gedik'ten penaltı açıklaması! Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına damga vurmuştu

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe, dün akşam Kadıköy'de çok kritik bir karşılaşmaya çıktı. Ülker Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk eden sarı-lacivertliler, zorlandığı mücadeleyi 2-1 kazanmayı başararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

SON ANLAR NEFESLERİ KESTİ

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada ikinci yarıda tempo daha yüksekti. Kasımpaşa, 58. dakikada Porozo'nun kafa golüyle deplasmanda 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden kısa bir süre sonra 64. dakikada Mert Hakan Yandaş serbest vuruştan şık bir gol kaydederek skora dengeyi getirdi. Mücadelenin son anları ise adeta nefesleri kesti.

Yunus Emre Gedikten penaltı açıklaması Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına damga vurmuştu

PENALTI KAÇTI, DÖNÜŞÜ GOL OLDU

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında hakem Cihan Aydın'a VAR tarafından izleme tavsiyesi geldi. Bu tavsiyenin ardından kenara gelen Cihan Aydın, Kasımpaşa ceza sahasında Yunus Emre Gedik'in topa eliyle müdahalede bulunduğunu saptayarak beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Batshuayi vuruşunu yaptı, kaleci Ali Emre topu çıkardı. Belçikalı yıldız dönen topu tamamlayarak skoru 2-1 yaptı ve takımına çok kritik bir 3 puan kazandırdı.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE GEDİK'TEN PAYLAŞIM

Bu arada Kasımpaşa forması giyen Yunus Emre Gedik, Fenerbahçe maçının ardından penaltı pozisyonu için çıkan bazı haberleri yalanladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yunus Emre Gedik, "Maçtan sonra sosyal medyada ve yazılı basında penaltı pozisyonu ile ilgili benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan yazılar gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Yunus Emre Gedikten penaltı açıklaması Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına damga vurmuştu

SAMİ UĞURLU'DAN PENALTI AÇIKLAMASI

Öte yandan Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu da karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında penaltı konusuna değindi. Uğurlu, "VAR'ın olma sebebi bu zaten. Ancak Hajradinovic'in bileğine basılıyor devam ettiriliyor, Da Costa'ya tekme atılıyor, devam ettiriliyor. VAR pozisyonunu 2 buçuk dakika izliyorsan, bu pozisyon net olmayabilir. Oyuncumla konuştum. Eli doğal pozisyonda. Burada bir şeyleri aramak gerekiyor. Ben kendi adıma görmedim. Penaltı pozisyonuna 'hadi penaltı' diyeyim ama öncesinde iki faulü net şekilde görmeyip kafanı çevirirsen, o penaltıyı da verirsin" dedi.

YORUM YAZ