MENÜ

Beşiktaş haberi: Transfer açıklaması!

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'taki genel gidişatı Teknik Direktör Yücel İldiz değerlendirdi. D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programında Emre Bol ve Seçil Menteş'in sorularını yanıtlayan Yücel İldiz, siyah beyazlıların kadrosuna dahil ettiği isimleri değerlendirdi. Yücel İldiz, Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu ile ilgili çarpıcı bir transfer açıklamasında bulundu. Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yorumlayan İldiz, bu 4 takım arasında göze hoş gelen bir futbola Beşiktaş'ın sahip olduğunu belirtti ve çarpıcı 'baskı' yorumunda bulundu. İldiz, Beşiktaş karşısında 3-0 mağlup olan Denizlispor'daki kötü gidişatın sebeplerine de değindi. İşte Yücel İldiz'in açıklamalarının tamamı...

Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı öncesi çarpıcı Beşiktaş yorumu... Teknik Direktör Yücel İldiz, D-Smart'ın Spor Smart kanalında Beşiktaş - Denizlispor maçını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'taki genel gidişatı değerlendiren Yücel İldiz, ''Beşiktaş'ta göze hoş gelen bir futbol söz konusu. Diğer takımlardaki kadar baskı yok.'' dedi.

Beşiktaş - Denizlispor maçı üzerinden şampiyonluk yarışının öne çıkan adayları olan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u değerlendiren Yücel İldiz, ''Beşiktaş'ın sezon başında buralara geleceği tahmin edilmiyordu. '' dedi.

Aboubakar, Rosier ve Ersin Destanoğlu'nu değerlendiren İldiz, ''Aboubakar, eski Aboubakar'dan iyi durumda. Rosier çok iyi transfer. Kalecileri için de aynı şey geçerli. Sergen Yalçın, Türk kalecilere güvendiği için eleştiriliyordu ama bugün Ersin Destanoğlu Avrupa'nın gündeminde. Beşiktaş'ta işler doğru gidiyor'' dedi.

Haberin Devamı

Yücel İldiz, Denizlispor'daki kötü gidişatı da değerlendirdi.

YORUM YAZ