MENÜ

Vesely babadan teşekkür!

3 gün önce Babalık heyecanını yaşayan Fenerbahçe’nin Çek yıldızı Vesely, kadrosunda yer almadığı zorlu Olympiakos maçını kazanan ve bu zaferi kendisine hediye eden takım arkadaşlarına teşekkür etti Oynamak istemesine rağmen, coach Obra’nın izin verdiği Vesely minnettarlığını şöyle dile getirdi: “Müthiş bir takım! Bu maçta dinlenmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Zordu ama hayatımın en müthiş birkaç günüydü”

Vesely babadan teşekkür!

Zorlu Olympiakos deplasmanı öncesi baba olan ve kafileye dahil edilmeyen Fenerbahçe’nin Çek pivotu Jan Vesely, oynamak istemesine rağmen coach Obra tarafından özel izin verildiği için bu karşılaşmada forma giymemişti. Takımın pota altındaki en güçlü silahlarından bir olan Vesely olmadan coach David Blatt yönetimindeki Yunan devi karşısına çıkan Sarı- Lacivertliler her şeye rağmen müthiş bir oyun ortaya koyup, sahadan 73-72 galip çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

‘Senin için BABA’

Fenerbahçeli oyuncular işte bu önemli zaferi, takım arkadaşları; ‘Taze baba Vesely’e hediye etti. Sosyal medya üzerinden, Vesely önce; Melih Mahmutoğlu’na Twitter’dan, ‘Bu oyuna yürek dayanmaz kaptan!.. Müthiş mücadele, Müthiş takım’ mesajını yazdı. Kaptan da ‘Senin için ‘BABA’ diyerek cevap verdi. Başarılı pivot ardından, takım arkadaşlarının mücadelesine müteşekkir olduğunu belirten bir mesaj yayınladı: “Müthiş bir takım! Büyük savaşçılar. Bu maçta dinlenmemi sağladığınız için teşekkür ederim. Zordu ama hayatımın en müthiş birkaç günüydü. Siz beyler...”

‘Altın takmaya gideriz’

Olympiakos zaferi sonrası yapılan açıklamalarda da Vesely unutulmadı. Kaptan Melih, “Özellikle Vesely’nin yokluğunda daha da zorlu bir maç olacaktı. Sahaya karakter koymamız gerekiyordu. Bunu da maçın başından sonuna kadar gösterdiğimizi düşünüyorum. Hem maç için mutluyuz hem de Vesely’nin baba olmasından dolayı mutluyuz. Ona da armağan olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Melih Mahmutoğlu ayrıca, ‘Galibiyetin Vesely’e armağan edilmesinin yanında başka hediyeleri olacak mı?’ sorusunu; “Olacak tabii ki, dönelim İstanbul’a. Vaktimiz olmadı hem bebeği hem kendilerini görmeye. Artık adetlerimizi kaç senedir öğrendi. Bir Cumhuriyet takmaya gideriz” diyerek esprili bir şekilde cevap verdi.

YORUM YAZ