MENÜ

Fenerbahçe Beko-Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ING Basketbol Süper Ligi’nin 30. haftasında oynanması gereken ancak ertelenen Fenerbahçe Beko-Galatasaray derbisine az bir süre kaldı. Geçen hafta Euroleague'e play off mücadelesinde CSKA'ya yenilerek kaybeden sarı lacivertliler, ligin ertelenen maçı olan Galatasaray karşısında moral bulmak istiyor. Bu sezon iyi bir grafik çizmeyen ve ligde 12. sırada yer alan Galatasaray ise sezonu galibiyetle tamamlamak istiyor. Peki Fenerbahçe Beko - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maç ile ilgili her şey fanatik.com.tr'de...

Fenerbahçe Beko-Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ING Basketbol Süper Ligi’nin 30. haftasından ertelenen Fenerbahçe Beko-Galatasaray derbisi heyecanın yaşanmasına az bir süre kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko ligde oynadığı 28 maçta 21 galibiyet ve 7 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray ise ligde çıktığı 29 karşılaşmanın 11’ini kazanırken, 18’ini kaybetti.

Fenerbahçe Beko, ligde 49 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray ise 39 puanla 12. sırada...

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı, Fenerbahçe Beko 87-73 kazanmıştı.

FENERBAHÇE BEKO - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

ING Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Beko - Galatasaray maçı yarın oynanacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Bu maç Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

YORUM YAZ