MENÜ

Bayern Münih galibiyeti sonrası Anadolu Efes'te Tomislav Mijatovic: Oyuncularıma teşekkür ediyorum

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. haftasında sahasında ağırladığı Bayern Münih'i 109-86 mağlup eden Anadolu Efes'in başantrenörü Tomislav Mijatovic, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken kritik galibiyetten dolayı oyuncularına teşekkür etti.

Bayern Münih galibiyeti sonrası Anadolu Efes'te Tomislav Mijatovic: Oyuncularıma teşekkür ediyorum

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. haftasında temsilcilerimizden Anadolu Efes, sahasında ağırladığı Bayern Münih'i 109-86 mağlup etti. Efes'in başantrenörü Tomislav Mijatovic, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyuncularına teşekkür eden Tomislav Mijatovic, "Öncelikle oyuncularıma teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bu forma için savaştılar, mücadele ettiler. Benim görüşüm, her maçı teker teker ele almak, adım adım gitmek. Bu yüzden böyle kritik bir galibiyetten ötürü tüm kalbimle oyuncularıma övgülerimi sunuyorum. Maçtan önceki röportajda da şunu söylemiştim, bence taraftarımız Avrupa'nın en iyisi. Maç boyunca gösterdikleri destekle fark yaratıyorlar, bizim çok daha iyi oynamamızı sağlıyorlar. Maç maç bakacağız, umarım böyle oynamaya devam ederiz" ifadelerini kullandı.

 

Bayern Münih galibiyeti sonrası Anadolu Efeste Tomislav Mijatovic: Oyuncularıma teşekkür ediyorum

YORUM YAZ