MENÜ

Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

El Clasico öncesi heyecan dorukta... Dünyanın sonucu en çok merak edilen maçında Barcelona - Real Madrid'i Nou Camp'ta konuk edecek. Ezeli rakibi ile birlikte liderlik mücadelesi veren Barcelona sezonun ilk El-Clasico'sunda Real Madrid'i mağlup etmek istiyor. La Liga'da henüz yenilgisi bulunmayan Real Madrid ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak. Peki, El-Clasico ne zaman? Barcelona - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Bir tarafta Messi'li dünya devi Barcelona... Diğer tarafta Eden Hazard'lı, Benzema'lı Real Madrid... Futbolun iki efsane kulübü sezonun ilk El-Clasico'unda kozlarını paylaşacak. Barcelona ertelenen maçta Real Madrid'i konuk edecek. Barcelona sezonun ilk El-Clasico'sunda Real Madrid'i mağlup etmek istiyor. La Liga'da tek yenilgisi bulunan Real Madrid ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

Haberin Devamı

Barcelona - Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

18 Aralık Çarşamba günü Nou Camp'ta saat 22:00'de başlayacak mücadelenin Türkiye'de henüz D Smart! Spor SMART'tan canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Barça puan sahasında kaybetmedi!

Hafta sonu Real Sociedad ile deplasmanda karşılaşan Barcelona rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Sahasında henüz puan kaybetmeyen Katalan ekibi bu seriyi Real Madrid maçında da sürdürmek istiyor.

Real bir kez kaybetti!

Barcelona ile birlikte 35 puan toplayan Real, 16 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Zidane'ın öğrencileri bu sezon sadece deplasmanda Mallarco'ya kaybetti.

"YARIN EN İYİ HALİMİZİ GÖSTERMELİYİZ"

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, Barcelona maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam "Barcelona da bizim gibi iyi bir sezon geçiriyor. Önemli olan, sonucun ötesinde, 90 dakika boyunca gösterdiğimiz şey olacak. Yarın en iyi halimizi göstermeliyiz. Barca'nın harika bir takım olduğunu biliyoruz. Valverde, Real Madrid'de oynayabileceğini mükemmel bir şekilde gösteriyor." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ