MENÜ

Arjantin Şili maçı saat kaçta hangi kanalda

Copa America final maçında Arjantin Şili karşı karşıya gelecek. Arjantin Şili maçı saat kaçta hangi kanalda bütün detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Arjantin Şili maçı saat kaçta hangi kanalda

Barça’da tüm kupaları kaldıran Lionel Messi, ülkesiyle tarihi bir maça çıkıyor. Eğer Arjantin, Copa America finalinde bu gece Şili’yi devirirse, Messi de milli forma altındaki ilk şampiyonluğunu yaşayacak.

İspanyol devi Barcelona ile kazanılmadık kupa bırakmayan Lionel Messi’nin kariyerindeki en önemli eksiklerden biri, ülkesi Arjantin’le henüz bir şampiyonluk yaşamamasıydı. 2014 yılında Brezilya’daki Dünya Kupası’nda finali gören Messi’li Arjantin, kupayı Almanlar’a kaptırmıştı. Geçen yıl da Copa America finalinde Tangocular, bu kez Şili’ye finalde penaltı atışlarında boyun eğmişti. İşte Messi için bu gece hem bir ilki başarmak hem de geçen yılın rövanşını almak olacak. Pazar’ı, pazartesiye bağlayan gece saat 03.00’te Arjantin, ABD’nin ev sahipliğini yaptığı Copa America’da Şili ile kozlarını paylaşacak. A Spor’dan yayınlanacak mücadele, New Jersey kentinde buluan 82 bin kişilik MetLife Stadı’nda oynanacak. İki takım bugüne kadar 20 kez karşılaştı, 12’sini Tangocular kazandı, 4 maçı Şili kazandı, 4 mücadele berabere sonuçlandı.

‘İki final kaybettim’

Bu finalin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Messi, “Üst üste iki final kaybettikten sonra, bu kez tarihi değiştirmek ve şampiyon olmak istiyoruz. 24 Haziran’da doğum günümü kutladım. Ancak bu şampiyonluk sadece benim için değil, takım arkadaşlarım adına da büyük bir hediye olacak. Takım olarak çok iyi durumdayız ve her geçen zaman daha da iyi duruma geliyoruz. En iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağı” yorumunu yaptı.


Muhtemel 11'ler

Arjantin: Romero, Mercado, Mori, Otamendi, Rojo, Mascherano, Banega, Biglia, Lamela, Messi, Higuain

T.D.: Tata Martino

Şili: Bravo, Isla, Jara, Medel, Beausejour, Vidal, Diaz, Aranguiz, Fuenzalida, Sanchez, Vargas

T.D.: Juan Antonio Pizzi

Copa America Arjantin Şili maçı 27 Haziran Pazartesi günü saat 03:00'te A Spor'da yayınlanacak.


ARJANTİN ŞİLİ CANLI

Haberin Devamı
YORUM YAZ