MENÜ

ZLATAN KONUŞTU: Türkiye - İsveç maçı...

Perşembe akşamı Türkiye ve İsveç arasında oynanacak dostluk maçı öncesi İsveç cephesinden karşılaşmayla ilgili açıklama geldi. Vikingler'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic de maçı değerlendirdi.

ZLATAN KONUŞTU: Türkiye - İsveç maçı...

İsveç Futbol Federasyonu İletişim Sorumlusu Niklas Bodell, Türkiye ile Perşembe günü oynayacakları maçı iptal etmelerinin söz konusu olmadığının söyledi.

Fransa'nın Paris Saint Germain takımında oynayan İsveç Milli Takım Kaptanı Zlatan İbrahimovic de Antalya'da oynayacakları Türkiye maçı için "Antalya'da futbolumuzu oynayıp keyif vermeye çalışacağız " dedi.

İsveç Futbol federasyonu İletişim sorumlusu Niklas Bodell "Tabii ki gelişmeleri yakından izliyoruz. İstanbul'daki patlamadan sonra Türkiye'deki kontaklarımızı tazeleyerek son durum hakkında bilgilendik. Hala maçı oynama kararımızı değiştirecek bir neden görmüyoruz. Dışişleri Bakanlığı ve Büyükelçiliğimiz, Antalya'daki güvenlik yetkilileri ve Türkiye Futbol Federasyonu ile yakın ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Güvenliğin üst düzeyde olacağını biliyoruz" diye konuştu.

ZLATAN: BİZ FUTBOLUMUZU OYNAYACAĞIZ

Fransa'nın Paris Saint Germain takımında oynayan İsveçli yıldız futbolcu Zlatan İbrahimovic de İstanbul'da hafta sonunda gerçekleşen terör saldırısı ve Galatasaray - Fenerbahçe maçının terör tehditti nedeniyle ertelenmesi konusunda sorulan soruyu cevaplarken "Gelişmeleri çok fazla takip etmedim. Ama biz Antalya'da futbolumuzu oynayarak keyif vermeye çalışacağız" dedi.

Ersin Arslan / Stockholm (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ