MENÜ

Zeljko Obradovic: "Umarım bu maçta yaşadığımız sorunun ilk kez olmadığının farkındayızdır"

Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş'un Olympiacos'a mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Zeljko Obradovic, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic: "Umarım bu maçta yaşadığımız sorunun ilk kez olmadığının farkındayızdır"

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Doğuş, sahasında Olympiacos'a 83-90 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında Zeljko Obradovic, maçla ilgili düşüncelerini yayıncı kuruluşa aktardı.

Top kayıplarına dikkat çeken Zeljko Obradovic: "Devre arasında top kayıpları ve hücum ribauntları konusunda dikkatli olmamız gerektiğini söylemiştim. Her şey bunlara bağlıydı. Çok iyi bir ikinci çeyrek oynadık fakat rakibimiz devre arasından sonra bir reaksiyon gösterdi. Ne yazık ki biz de ilk yarının aksine bazı kötü işler yaptık. dedi.

Oyun içindeki sıkıntılara değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Çok fazla agresif olmaya çalışsak da bazen dikkat çeken tembel bir savunmamız vardı. Oyuncularım her şeyi yapmaya çalışsalar da umarım bu maçta yaşadığımız sorunun ilk olmadığının farkındadırlar. Ayrıca birkaç tartışmalı hakem kararı da söz konusuydu." şeklinde görüşlerini aktardı.

Son olarak soru üzerine eksik oyuncular Bobby Dixon ve Nikola Kalinic'in durumuna da değinen Obradovic, "En iyi şekilde dönebilmek adına çok çabalıyorlar. Bobby ligde birkaç maçta bizle birlikteydi. Henüz bu seviyeye hazır değiller. Şu anki takımımıza bakarak oynamaya devam etmeliyiz ki biz oldukça kaliteli bir takımız." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ