MENÜ

Zeljko Obradovic: "Oyuncularıma şu ana kadar yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum"

Turkish Airlines EuroLeague'in 30. ve son maç döneminde İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv'i 78-75 mağlup eden Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, normal sezonu lider tamamladıkları için oyuncularına teşekkür etti.

Zeljko Obradovic: "Oyuncularıma şu ana kadar yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum"

Turkish Airlines EuroLeague'in 30. ve son maç döneminde İsrail ekibi Maccabi FOX Tel Aviv'i 78-75 mağlup eden Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Obradovic, müsabakada iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "İki takımı da tebrik ediyorum. Oyuncularıma şu ana kadar yaptıkları her şey için teşekkür ediyorum. Her zaman sonuna kadar savaşmanın yolunu bulduk. İnancımız var ve hep sonuna kadar oynayan bir takımız. Sezon içerisinde çok sorun yaşadık. Biz çok çalışmaya devam edip kadromuzdaki tüm oyuncuları kullanamaya çalıştık ve bu yüzden EuroLeague'i ilk sırada bitirdik. Müthiş iş çıkardıklar bugün. Taraftarlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Zorlu bir programa girdiklerini aktaran Sırp antrenör, "Kısa sürede Türkiye Ligi’nde üç maçımız var. Antrenman yapmak için çok fazla zamanımız yok. Bazı oyuncuları dinlendirmeniz için zaman ayırmanız gerekiyor. Kendimizi de en iyi şekilde Zalgiris’e karşı hazırlamalıyız." şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı

Bu sezonEuroLeague'in normal sezonunu iç sahada namağlup tamamladıklarının hatırlatılması üzerine Obradovic, şunları kaydetti:

"Oyun şeklimizden gurur duyuyorum. Hiçbir zaman pes etmedik ve savaştık. Sakat oyuncularımızın durumunu henüz bilmiyoruz. Sağlık ekibimiz elinden geleni yapmaya çalışıyor. Önemli olan da şu anda sağlıklı olanların sağlıklı kalmaya devam etmesi."

YORUM YAZ