MENÜ

Yılmaz Vural: Fenerbahçe'nin şampiyonlukları kabul edilmeli

Süper Lig'de 1959 öncesi şampiyonlukların sayılıp sayılmaması konusunda açıklamalarda bulunan deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, "Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonlukları kabul edilmeli. TFF bu şekilde kendini inkar ediyor" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural: Fenerbahçe'nin şampiyonlukları kabul edilmeli

Türk futbolunda birçok takımın teknik direktörlüğünü yapan ve son olarak geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, TV 100'e son dönemin tartışma konusu olan 1959 sezonu öncesi şampiyonluklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Deneyimli teknik direktör konuyla ilgili, Vural, "Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonlukları kabul edilmeli. TFF bu şekilde kendini inkar ediyor. O zaman 1959'da kurulsaydın. Niye kabul etmiyorsun 1959 öncesi şampiyonlukları? O günkü liglerde o kadar takım vardı, başarılar vardı. Kabul edilmeli" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Rakamlara takılmaya gerek yok"

Yılmaz Vural yabancı kuralıyla ilgili olarak da "Rakamlara takılmaya gerek yok. Yurt dışında mücadele edeceksen sınırla edemezsin elbette. Chelsea gibi devlerle nasıl mücadele edeceksin sınırla" açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ