MENÜ

Yılmaz Vural: "Amacımız bu takımı ligde tutmak"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçta henüz ilk dakika dolmadan gol yemelerinin kendilerinde şok etkisi yaptığını söyledi.

Yılmaz Vural: "Amacımız bu takımı ligde tutmak"

Bu golün şokunu atlatamadan 9. dakikada ikinci golü yediklerini hatırlatan Vural, "Pozisyon ofsayt gibi düşünüyorduk ama temiz olduğunu söylediler. Üçüncü golü ise penaltıdan yedik. Biraz kolay bir penaltı oldu. İlk yarı bizim de iki tane pozisyonumuz var. İkinci yarı ise taçtan yediğimiz gol var." ifadelerini kullandı.

Sarı kart ceza sınırında 6 oyuncuları olduğuna değinen Vural, "Maçı kaybedebiliriz ama oyuncu kaybedersek çok kısıtlı bir kadromuz var. Takımın hırpalanmasını istemedik. Kolay değil, maçı çevirip dikkatli oynayacaksınız. Altı oyuncumuz maçı kartsız bitirerek Samsunspor karşılaşmasında oynama imkanı oldu. Bizim için tek pozitif şey bu." şeklinde konuştu.

Takımının başında ilk maçına çıkan deneyimli teknik adam, şunları kaydetti:

"Eskişehirspor gibi büyük bir çınarın devrilmesini kimse istemiyor. Ligde kalacak sonuçları alacağımıza inanıyorum. Amacımız bu takımı ligde tutmak. Kayıtsız şartsız buradayız. Böyle bir taraftar kitlesine alt sıralar yakışmıyor. Büyük camia ve sezon sonu geldiğinde gelecek sezon üst lige çıkması için inşallah hedefleri olur. Kazasız belasız bu sezonu atlatmak için çalışacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ