MENÜ

"Yıldırım Demirören yeter"

Siyah-beyazlı taraftarlar, Denizlispor maçının başlamasına kısa bir süre kala kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluna tepki gösterip istifaya çağırdılar.

"Yıldırım Demirören yeter"

Demirören için "Başkan olsana, başkan olsana Gaziantep’e başkan olsana", "Yeter, Yıldırım Demirören" diye tezahüratlar yapan taraftarlar, ayrıca "Yönetim istifa" diye tempo tuttular.

YALNIZCA ERNST’E DESTEK
Beşiktaşlı taraftarlar, üst üste alınan yenilgiler nedeniyle siyah-beyazlı futbolculara her zaman verdikleri desteği bu kez göstermezlerken, yalnızca Fabian Ernst lehine tezahüratlar yaptılar.

Takım kadrolarının maç öncesi anons edilmesi sırasında taraftarlar, kaleci Rüştü, Yusuf ve Tabata’yı ıslıkladılar. Ayrıca maç sırasında da Rüştü’ye gelen toplar sırasında milli kaleci, taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı.

Öte yandan maçı izlemeye gelen siyah-beyazlıların eski futbolcusu Pascal Nouma da taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

DEMİRÖREN’İ BİR GRUP ALKIŞLARLA KARŞILADI
Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, stada girişi sırasında bir grup tarafından protokol tribünü önünde alkışlarla karşılandı. CSKA Moskova maçı sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kimi taraftarların sözlü ve yumurtalı saldırısına uğrayan Demirören’e destek veren yaklaşık 20 kadar taraftar, "Büyük başkan" diye tezahürat yaptı.

Demirören, karşılaşmayı eşi Revna Demirören ile birlikte protokol tribününden izledi. Bu arada protokol tribünü önünde geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlenirken, içeride de protokol tribünü çevresinde kulübün özel güvenlik elemanları görev yaptı.

"AŞKIMIZ RENKLERE, SİZLERE DEĞİL"
Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi takım ısınırken futbolcuları protesto edip, eski yıldız futbolcular lehine tezahüratlar yaptılar. Futbolculara "Aşkımız renklere, sizlere değil" diye bağıran taraftarlar, "Nouma, İlhan Mansız, Amokachi, Metin, Ali, Feyyaz" lehine tezahüratlarda bulundular.

Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar maça fazla ilgi göstermezlerken, iki kale arkası tribünde boşluklar göze çarptı.

YORUM YAZ