MENÜ

Yiğido gözünü zirveye dikti

Evinde Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'yi 2-0'lık skorla deviren Sivasspor, üst sıralara tırmanışını sürdürdü. Roberto Carlos'un öğrencilerinin morali, bu galibiyetle tavan yaptı.

Yiğido gözünü zirveye dikti

Yeni sezona Brezilyalı çalıştırıcı Roberto Carlos önderliğinde ‘Avrupa’ hedefiyle başlayan Sivasspor, Fenerbahçe’yi 4 Eylül Stadı’nda 2-0’lık skorla devirerek bu yolda önemli bir işe imza attı. Aydın Karabulut ve Burhan Eşer’in attığı gollerle zorlu rakibini evine puansız göndermeyi başaran Kırmızı-Beyazlılar, bu sonuçla beraber ligdeki 4. sıradaki yerini korudu. Fenerbahçe’nin oyunun büyük bir bölümünde 10 kişi oynamasının da katkısıyla rakibi karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Sivasspor, kıran kırana geçen mücadelede galip gelmeyi bilerek taraftarını sevindirdi.

‘Hakemler de insan’

Fenerbahçe’yi 2-0’lık skorla geçtikleri mücadelenin ardından açıklamada bulunan Sivasspor’un başarılı çalıştırıcısı Roberto Carlos, mücadeledeki hakem hatalarına değindi. Brezilyalı çalıştırıcı, “Hakemleri eleştirmek çok yanlış. Sonuçta onlar da insan. Evet bugün kötü oynadık ama kazanmayı bildik” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ