MENÜ

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler)

Ligde ipleri eline alan ve kalan tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray, şimdi de gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-Kırmızılı ekip, 0-0’ın rövanşında bu akşam Yeni Malatya’ya konuk oluyor. Karşılaşma öncesi iki takımında ilk 11'leri belli oldu. Galatasaray'dan son dakika değişiklik açıklaması geldi. Maç öncesi ısınma için sahaya çıkan Younes Belhanda, kendisini iyi hissetmemesi üzerine kadrodan çıkarıldı ve yerine Ryan Donk ilk 11'e alındı.Peki, Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İlk 11'ler)

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray, müsabakayı kazanması veya gollü beraberlikle tamamlaması durumunda adını finale yazdıracak. Müsabaka, golsüz beraberlikle sonuçlanması durumunda uzatmalara gidecek. Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmayı kazanırsa tur atlayacak.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak maç bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Aspor'dan canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Yeni Malatyaspor - Galatasaray ilk 11'ler...

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Murat Akça, Bülent, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Guilherme, Adem Büyük, Kamara

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Donk, Henry Onyekuru, Diagne

Haberin Devamı

Galatasaray turu nasıl geçer?

Zorlu karşılaşmada galip gelen taraf final biletini kapacak. 90 dakika 0-0 biterse, uzatmalara gidilecek. Her türlü gollü beraberlik ise deplasman kuralı nedeniyle Galatasaray’ı finale taşıyacak. İki takım arasındaki son maç, Türk Telekom Stadı’ndaydı ve Aslan, kupadaki golsüz sınavdan sonra oynanan bu lig mücadelesini 3-0 kazanmıştı.

Semih ve Sinan dışında eksik yok!

Yarı final karşılaşmasında, 0-0’ın rövanşında bugün Yeni Malatya’ya konuk olacak Galatasaray, sahaya tamamen as oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkacak. 2 maçlık cezasını tamamlayan Luyindama ile ligdeki son karşılaşmada sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Onyekuru da bugünkü mücadelede ilk 11’de yer alacak. Sinan Gümüş ve Semih Kaya sakatlığı nedeniyle Malatya'ya götürülmedi.

İki takım arasında İstanbul’da oynanan yarı finalin ilk maçı 0-0 sonuçlanmıştı.

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Semih Kaya ile Sinan Gümüş, Evkur Yeni Malatyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

23. finalin peşinde

Galatasaray, Türkiye Kupası’nda 23. kez finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Türkiye Kupası’nı 17 kez ile en çok kazanan takım olan sarı-kırmızılılar, daha önce 22 kez finalde mücadele etti. Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor’u elemesi durumunda 23. kez final oynayacak.

Bu sezonki 4. maç

Haberin Devamı

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor ile bu sezonki 4. maçını yapacak.

Sarı-kırmızılılar, Malatya temsilcisiyle Spor Toto Süper Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda 1 maçta karşı karşıya geldi. Ligde Malatya’daki maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, İstanbul’daki rakibini 3-0 mağlup etti. Türkiye Kupası’ndaki maç ise 0-0 sona erdi.

YORUM YAZ