MENÜ

Fener gibi olmasa da...

Abone Ol Google News

Fenerbahçe maçı kadar değerliydi ama Trabzonsporlu futbolcuların o geceki kadar konsantre olduğunu söylemek pek mümkün değildi. Özellikle ilk yarı Kayserispor’a ayak uydurdular. Sadece kıpırdanan Sosa ve Yusuf’tu. Hal böyle olunca Fenerbahçe karşılaşmasındaki üretkenlikten eser yoktu. Elbette her maçın kendi içinde farklı bir taktiği ve stratejisi vardır ama dünkü oyundan Bordo-Mavili taraftarların pek memnun kaldığını sanmıyorum. Buna rağmen sahada özel dokunuşları yapan ve skoru değiştirmeye yakın olan taraf da kabul etmek gerekir ki Trabzonspor’du. İkinci yarıda Fırtına, biraz daha önde oyun kurmaya başladı, baskısını artırdı. Bunun neticesinde pozisyonlar buldu, Kayseri’nin de çıkışlarını engellemeyi bildi. Artık son dakikalar yaklaşırken sağlı sollu gelen, şutla, ara pasıyla, kısacası her şeyle deneyen Trabzonspor, Ekuban’ın kafa golüyle kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Kaleden forvete kadar eksikleri olsa da Trabzonspor bunları yapıyorsa tam kadro kimbilir neler başarırdı diye sormadan edemiyor insan.

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçın adamı değil Trabzonspor’un kaptanı, maestrosu olmayı başardı Sosa. Sorumluluk alıyor, konsantre ve özel işlere imza atıyor. Bu da gol atmasa bile önünde, sağında solunda oynayan herkesin önünü açıyor.

Maçın olayı

Ekuban zor günler geçirdi. Annesi vefat etti, kafileye katılmak için alanda üzerini değiştirdi, Kayseri’ye uçtu. Gol sonrasında akan gözyaşları umarım onun derdini hafifletmiştir.

Kısa mesaj

Maç ayırt etmeye devam etseler de özel oyuncuları sayesinde Trabzonspor kazanmayı başardı.

YORUM YAZ