MENÜ

Favori Trabzon

Abone Ol Google News

Trabzonspor üst üste potansiyelinin altında sonuçlar aldı. Haliyle Ünal hoca da en çok tartışılan kişi oldu. 3 hafta öncenin kahramanının bir anda bu duruma gelmesi malesef bizim futbol genetiğimizin bir ürünü. Doğru yere konumlandırma sıkıntısı çekiyoruz. o nedenle bu akşam önce Ünal hocanın iyi konsantre olması lazım. Çıkaracağı 11’den, yapacağı değişikliklere kadar her adımı belirleyici olacak. O nedenle panik atak bir kulübe olmamalı Beşiktaş karşısında.

Haberin Devamı

Taraftarda sınav verecek

Takım ise gerisini en azından bu Beşiktaş karşısında çözebilecek güce sahip. Sadece stoper bölgesiyle taraftarını endişeye sevk eden Bordo- Mavililer, erken bir gol bulursa tribünü de geçmiş maçları düşünmekten alır sahaya konsantre eder. Tribün demişken... Trabzonspor taraftarının da bugün bir sınav vereceğini unutmamak lazım. Tıpkı Ünal hoca gibi onlar da geride kalan haftaları değil bu maçı düşünerek stratejik davranırsa takımları için avantaj haline gelirler.

Sturridge’in zamanı var

Herkesin bir anda Premier Lig performansı beklediği Sturridge durumu var birde. İngiliz futbolcu tartışılmaz. Ancak biraz daha zamanı ihtiyacı olduğu kesin. Yine de varlığı bile sonuca etki edecek türden bir isim. Tüm bunları alt alta koyduğumuzda Trabzonspor her şeye rağmen favori duruyor.

Haberin Devamı

Kilit adam Sosa

Maçın kilit ismine gelecek olursak, Uğurcan zaten her maçın doğal adamı! Ancak bu kez sadece onun yapacakları kazanmaya yetmez. Sosa oyunda olduğunda ön tarafın kapasitesi ortaya çıkıyor. O nedenle Arjantinli yıldız kilit oyuncu olur.

YORUM YAZ