MENÜ

Korku kaynaklı kalite eksikliği!

Abone Ol Google News

Top yüzde 75 Fenerbahçe’deydi ancak oyun yüzde 75 Antalya’nın istediği gibi oynandı. Fenerbahçe’nin pas ve pres kalitesi düşüktü. Pas hatasından bahsetmiyorum: Belki de hata korkusundan da kaynaklanan kalite eksikliği konu... Gerçek kenar oyuncularının yokluğu da bunda etkili oldu. Üçgenleri kurup Antalya savunmasını kenarlara çekemediler. Üstüne kapalı savunmaya karşı yapılan ortalarda da dikkat çekici bir eksiklik dikkat çekti. Kimse ön direk koşusu yapmadı. Halbuki çapraz koşularla biraz kafa ve alan karıştırmak gerekir. Bülent Korkmaz’ın analizini yanlışlayamadılar. Yanal’ın Galatasaray planının çözüldüğü yer de ilginç. Ufuk’un, pres kalitesinin eksikliğini de net bir şekilde gösteren golünde herkes ortadayken yenen gol Galatasaray adına neyin eksik olduğunu da gösteriyor; Sürat..

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Isla’nın ortasında Diego’nun eli açık. Top yaklaşırken kapatmaya mı çalışıyor topa mı gidiyor? En azından VAR’da bir daha bakılmalıydı. Penaltı olduğunu düşünüyorum.

Maçın starı

Fenerbahçe’nin presini aşan yapının en önemli taşı Dala’ydı. Fenerbahçe savunmasının tamamıyla boğuştu. Bir madalya ona. Diğeri büyük bir kararlılıkla golü bulan Ufuk’a. Ve tabii Altay. İkinci yarıda 4 net pozisyonda devleşti.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Golde tüm krediyi Ufuk’a yazmak lazım. Altay Fenerbahçe’de doğru duran tek oyuncu. Altay’ın 55’te Hakan Özmert’in penaltıdan net pozisyonunu çıkarmasının ardından kornerde Vedat’tan da yardım alarak yaptığı 2 kurtarış Rambovari.

Kısa mesaj

Zajc’ın girdiği 2 pozisyon Ersun Yanal’ın oyuna müdahalesi açısından onun adına artı yazacak şanslardı. Soğukkanlı olabilse her şeye rağmen gidişatı değiştirebilirdi.

YORUM YAZ