MENÜ

Önce savunma!

Abone Ol Google News

Mealen şöyle demişti Joshe Mourinho; gol atarak maç kazanabilirsiniz ama iyi savunma yaparak şampiyon olursunuz. Kesinlikle katılıyorum. Dün akşam golü yiyene kadar topa sahip olmakta yüzde yetmiş oranını yakaladı sarı lacivertli takım, ama yine de 0-2’lik bir skor dezavantajıyla soyunma odasına gitmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Demek ki, takım ve bireysel olarak savunmanın gereklerini ne yapıp edip yerine getirmek zorundasınız, aksi halde her an kapımıza dayanır düş kırıklığı.

Altay ilk yarıda iki gol yedi belli ama bence kale onun tapulu mülkü. Diğer gençlerden Okan Turp olacak bence, Ferdi Kadıoğlu da öğle. Fakat Cebrail solda biraz zor yer bulur kendine. Ozan Tufan kesinlikle formayı alır. İyi de Moses bu kadar çok kendisine oynuyor ve en kötüsü de çokça el freni oluyorken tercihleriyle, Fenerbahçe koca sezonu Nijeryalı'ya güvenerek nasıl götürecek ve hedeflerini hayata geçirecek doğrusu çok manidar geliyor bana.

Emre Belözoğlu hala iş yapar, ama Alper Potuk'un performansı ile kalitesi arasındaki çelişki (yok gerçi bende yolunacak kadar ama) insana saç yoldurur.

Haberin Devamı

Skordan bağımsız söylüyorum, Fenerbahçe hem bir an önce savunma bloğuna gerekli takviyeleri yapmak hem bireysel hem de takım savunması anlayışında aşama kaydetmek zorundadır.

YORUM YAZ