MENÜ

Beşiktaş'ta derbi öncesi sakatlık şoku! 4 oyuncu yok

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşandı. Siyah-beyazlı ekip, 4 futbolcunun Fenerbahçe maçı kadrosuna sakatlık nedeniyle alınmadığını açıkladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele edecek. Kritik maç öncesi siyah-beyazlı ekip, 4 oyuncunun derbide forma giyemeyeceğini açıkladı.

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Futbol A Takımımız, Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmalarıyla başlayan idman, taktiksel çalışmayla tamamlandı.

Siyah-beyazlılarımız, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında, yarın (27 Nisan) saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’yle karşılaşacak. Beşiktaş'ta Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov, Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz, sakatlıkları sebebiyle Fenerbahçe derbisi kadrosunda yer almayacaklar.

Haberin Devamı

Beşiktaşta derbi öncesi sakatlık şoku 4 oyuncu yok

4 SAKATLIK ŞOKU

Beşiktaş; Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov, Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz'ın Fenerbahçe maçı kadrosuna alınmadığını açıkladı.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolcularımız; Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl ile takımımızın 24 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan değerlendirmede uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen futbolcumuz Demir Ege Tıknaz, Futbol A Takımımızın Fenerbahçe ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaklardır."

YORUM YAZ