MENÜ

Gidiş olay çıkış kolay!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sarı kart eksikleri ve kesikleriyle, maceralı, gerilimli ve yorucu usulü bir yolculuktan sonra varmıştı Sivas’a Fenerbahçe. Ancak bu kez yumuşayan hava ve saha şartları yanındaydı.

Eski gücünden tamamen uzaklaşmış bir Sivasspor’dan çelme yiyip yemeyeceği haftanın en büyük merak konusuydu. İki taraf açısından hayli önemli olan maçta akıllı ve efektif oynayan takım Fenerbahçe’ydi. Sihirli değnek mi değdi bilmem, Sarı-Lacivertli futbolcular bayağı bir silkelenmiş ve farklı göründü. Gidişleri olaydı, dönüşleri kolay oldu.

Semih nihayet kendini boğan saçmalıklardan sıyrılıp, futbola dönmüş. Selçuk da öyle... Kendinden kaçak Uğur Boral da iç barışı sağlamış. Yoksa ‘fotokopi ikizi’ gollere, şuurlu bir ‘ıslak imza’ koyamazdı. Futbola hasret kalan Mehmet Yıldız’ın ‘hoşgeldim’ füzesi, ayakta alkışlanacak bir jenerik golüydü. Ancak bu gol, galibiyet iştahını körükleyince, fark geldi. Haldur, huldur maaile hücuma çıkmanın, saldırmanın ceremesi ağır oldu. Aslında maç çok daha önce kopabilirdi. Fenerbahçe rakiplerinden daha fazla mücadele etmedikçe, daha fazla koşmadıkça işi çok zor. Deplasman sayısının az olması avantaj ama Saracoğlu’nun zemini bunu da tersine çeviriyor.

Bu galibiyetten sonra ‘asla transfer olmaz’ diyordum ki; maç biter bitmez Aykut Kocaman beni doğruladı.

YORUM YAZ