MENÜ

Balayı bitti

Abone Ol Google News

Galatasaray dökülüyor. Bir kişi eksik oynamak elbette zor ama Bayern Münih’le oynamadılarki! 10 kişiyken, 50 dakikada tek bir cılız şut atan takım şampiyon olamaz! Galatasaray’ın Selçuk, Seri ve Belhanda’lı orta üçlüsü, ülkemizin, savunma yapmak, rakipten top çalmak açısından en yetersiz üçlülerinden biri olabilir! Yönetimin büyük bir iş yaparak çok düşük bir maliyetle aldığı Nzonzi, bu açığı kapatır. Diagne biraz dikkatli olsa, Jimmy Durmaz’ın pasında gol yapar, Babel’in ortasını da takip etse boş kaleye atardı. Diagne yine de takımın iyilerinden biriydi, penaltıyı da getirdi, onu da Selçuk kullanamadı! Takımın ilk yarıda en kötü oyuncusu ise Belhanda’ydı. Kaptırdığı her top arkadaşlarını perişan etti. Formda bir Belhanda’yı seyretmeye doyum olmuyor, olumsuzu ise takımın el frenini çekiyor. Sonrasında, rakip santrforu sırtı dönük ve kaleye 40 metre mesafedeyken düşürüp ikinci sarıyı alan Marcao! Sonra sazı Yücel İldiz aldı. Yücel hoca her hamlesiyle Galatasaray’ın gardını biraz daha düşürdü. Recep Niyaz ve Aissati’nin pas organizasyonu oyunun hakimiyetini Denizli’ye geçirdi. Recep ve Rodallega’nın golleri çok güzeldi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Fizik kalite yeterli mi? Benim gördüğüm Sarı-Kırmızılı ekip hiç hazır değil. Yüksek şiddetli koşu, neredeyse hiç göremedik.

Maçın starı

Stachowiak. Elbette maçın en çok koşan ve gol atan oyuncusu Recep Niyaz’a bu hakk ıverenler olacaktır .Ben oyumu Stachowiak’tan yana kullanıyorum. Diagne’nin şutu ve Selçuk’un penaltılarını kurtararak maçın kahramanı oldu.

Maçın olayı

Selçuk gibi bir duran top ustası, penaltıyı çok iyi konsantre olmadan, kafası karışık şekilde kullanarak büyük hata yaptı. Penaltı kaçmasaydı, maç bambaşka olabilirdi.

Kısa mesaj

Hakem Bitigen, VAR yardımıyla doğru bir penaltı verdi. Marcao’yu doğru attı. Ama Barrow’un gollük bir atağını görmeden elle oynama diye kesti. Hiç olmadı. Mariano’ya gösterdiği kart da yanlıştı.

YORUM YAZ