MENÜ

Xin Zhao Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Xin Zhao İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Oynamayı bilene harika bir tank, jungler kasmak isteyene OP olan, sürekli sinirli bir şampiyon Xin Zhao, League of Legends dünyasında bağırışları bilinen bu adam, insanı deli edebilir. İyi vurur, kolay kolay ölmez, oyunun tadını çıkarmanızı sağlar. Xin Zhao şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini haberimizde bulabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Xin Zhao Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Xin Zhao İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Oynamayı bilene harika bir tank, jungler kasmak isteyene OP olan, sürekli sinirli bir şampiyon Xin Zhao, League of Legends dünyasında bağırışları bilinen bu adam, insanı deli edebilir. İyi vurur, kolay kolay ölmez, oyunun tadını çıkarmanızı sağlar. Xin Zhao şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao

Şampiyon, iktidar sahibi Lightshield hanedanına her zaman sadık ve oldukça azimli bir savaşçıdır. Eski zamanlarda Noxus'un dövüş çukurlarına hapsedilmiş olan şampiyon, sayısız dövüş görmüş ve nice zaferler kazanmış biridir. Bu üstün başarısından sonra Demacia güçlerince serbest bırakılmasının ardından yaşamını ve tüm sadakatini kurtarıcısının ellerine bırakmıştır.

Xin Zhao artık yeni krallığı için savaşan, üç pençe mızrağıyla birlikte nasıl bir savaşın içerisinde olursa olsun düşmanlarının karşısında dimdik durmayı başaran eşsiz bir dövüş ustasıdır.

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao Oynanış Biçimi

Korkusuz ve hanedanına sadık olan bu adamın pasif skili olan Mücadele Azmi, şampiyonun her üçüncü saldırısında ilave hasar verir. Ayrıca şampiyonun can değerini yükseltmesini sağlar.

Haberin Devamı

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek ise Üç Pençe Saldırısı'dır. Bu saldırı ile şampiyon sonraki 3 normal saldırısında rakibe fazladan fiziksel hasar verir. Diğer yeteneklerinin bekleme sürelerini 1 saniye azaltır. Ayrıca son yani 3. vuruş ise hedefi 1 saniyeliğine havaya savurur.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Rüzgârdan Şimşeğe, iki şekilde ilerler önce biçme daha sonra itme halindedir. Şampiyon elindeki kargısıyla önündeki bir alanı biçer ve ardından kargısını öne iter. Kullanım süresi ise şampiyonun üzerindeki eşya ve seviyelerden elde edilen saldırı hızına bağlı olarak azalır.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Amansız Hücum, rakibe hücum eder. İçlerinden birine meydan okur. Yaptığı hücum, yakındaki tüm rakiplere büyü hasarı verir. Ayrıca %50 yavaşlatma ve en fazla kendisine %60 saldırı hızı kazandırır.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Hilal Koruması, mızrağı çevresinde döndürerek fiziksel hasar verir. Böylece rakipleri geri savurur. Bu skili kullandıktan sonraki 3 saniye boyunca, Farkındalık artışı elde eder.

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Xin Zhao şampiyonunun yeni rün dizilimi;

Büyücülük

Sürat Coşkusu

Haberin Devamı

Bulut Pelerini

Sürat

Suda Yürüyen

İsabet

Zafer

Efsane: Çeviklik ve ayrıca;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda, harika bir dövüş ustası olan Xin Zhao şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Üç Pençe Saldırısı: 2- 14- 15- 17- 18

Rüzgârdan Şimşeğe: 3- 4- 5- 7- 9

Amansız Hücum: 1- 8- 10- 12- 13

Hilal Koruması: 6- 11- 16

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda replikleri ile oyuncunun gaza gelmesini sağlayan Xin Zhao şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Jax

Teemo

Malphite

Pantheon

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Çarp: Hedefindeki canavara ya da rakibin minyonlarına 390 ile 1000 arasında gerçek hasar verir. Canavarlara karşı uygulandığında ise şampiyonun azami can miktarı bağlı olarak can yenilemesi sağlanır.

Közbıçak

Üçlü Kuvvet

Çelik Kaplamalı Çizme

Ruh Gömleği

Çivili Zırh

Ölümün Dansı

Demacia'nın Hizmetkarı Xin Zhao Kostümleri

Haberin Devamı

Siz deyin Jackie Chan'den biz diyelim Jet Li'den esinlenilmiş ama daha çok Çin Savaşçılarından gelen bu şampiyonun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Komando Kostümü

İmparatorluk Askeri Kostümü

Gladyatör Kostümü

Kanlı Süvari Kostümü

Savaş Ustası Kostümü

Gizli Ajan Kostümü

Ejderkatili Kostümü

Kozmik Muhafız Kostümü

YORUM YAZ