Süper Lig'de büyük sürpriz! Burak Yılmaz istifa etti 'Bana küfür ettiler'
Burak Yılmaz, 2 hafta sonra Gaziantep FK'daki görevinden ayrılacağını açıkladı. İşte detaylar...
Süper Lig'in 16. haftasında oynanan maçta Gaziantep FK evinde Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu.
Haberin Devamı ›
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 2 hafta sonra takımın başında olmayacağını açıkladı.
Burak Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Çaykur Rizespor ve Trendyol Süper Lig'de oynanacak RAMS Başakşehir maçlarının ardından görevinden ayrılacağını açıkladı.
Burak Yılmaz, yaptığı açıklamada "Zor bir maç oynadık. Göztepe 3 yıldır aynı oynuyor. Etkili oynuyor. Uzun oynuyorlar. Biz de 7 eksikle kısa bir takım olduğumuz için iyi savunmaya çalıştık. Penaltıyı kaçırdıktan sonra gol yedik. Çok çalıştığımız bir noktada gol yedik. Değerlendiremediğimiz pozisyonlarımız oldu" dedi.
"Rize ve Başakşehir maçlarının ardından ben burada olmayacağım"
Maç içerisinde taraftarlardan kendisine ve oyuncularına küfürler edildiğini söyleyen ve 2 maç sonra görevini bırakacağını açıklayan Yılmaz, "Bu şehirde farklı şeyler var. Buraya geldiğimiz 0 puan vardı, bugün 23 puanla Avrupa hayali kuran bir takım var. Bugün bana küfür ettiler, 'Takım neden oynamıyor?' dediler. İnsanlarda biraz kıymet bilmek olur. Önümüzdeki Rize ve Başakşehir maçlarının ardından burada olmayacağım. O maçlardan sonra burada olmayacağım, sonrasında helalleşeceğiz. O 2 maçı kazanıp yolumuza bakacağız. Bu karar mağlubiyetle alakalı değil, bu tepkileri ben ve oyuncularım hak etmedi. Bazen oyuncular gününde olmayabilir ama bu kadar tepki de normal değil. Biz bu takımı 0 puanla devraldık. Nereden nereye geldik. Eleştiriyi kabul ederiz bu kadarı fazla" ifadelerini kullandı.






