MENÜ

Xavi'den Erling Haaland iddialarına yanıt

Barcelona teknik direktörü Xavi, Erling Haaland'ın Katalan ekibine transfer olacağına yönelik iddialara yanıt verdi. 41 yaşındaki teknik adam, ekonomik olarak zor bir durumda olduklarını belirterek, gerçekçi olmaları gerektiğini dile getirdi.

Xavi'den Erling Haaland iddialarına yanıt

La Liga'nın 18. haftasında oynayacakları Elche maçından önce düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Barcelona teknik direktörü Xavi, Dortmund'un golcü futbolcusu Erling Haaland'ın Katalan ekibine transfer olacağına yönelik iddialar hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Mirror'da yer alan habere göre ismi sık sık Barcelona ile anılan Erling Haaland'a değinen Xavi, "Şu anda zor bir ekonomik durumumuz var. Gerçekçi olmalıyız ve takımı güçlendirmenin kolay olmayacağını düşünmeliyiz, maaş limitlerinde bir sorun var. Ne olacağını göreceğiz, Haaland hakkında hiçbir şey bilmiyorum, herkes onunla ilgilenir." sözleri ile iddialara cevap verdi.

"Ana hedef ilk dörtte yer almak"

Takımının son dönemdeki performansını da değerlendiren Xavi hedeflerinin ilk dörtte yer almak olduğunu belirterek, "Ana hedef ilk dörtte yer almak. Hiçbir şey göz ardı edilemez, liderin çok gerisindeyiz ama takıma büyük güvenim var." ifadelerinde bulundu.

YORUM YAZ