MENÜ

Wolverhampton'dan Jason Denayer'e açık kapı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın Teknik Direktörü Bruno Lage, Fransız ekibi Lyon ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından henüz bir takımla anlaşmayan ve bonservisi elinde bulunan Jason Denayer hakkında açıklamalarda bulundu. Belçikalı stoperin olası transferi için açık kapı bırakan Lage, "Denayer'i çok iyi tanıyorum. Stoperlerimizden memnunuz, ancak bir boşluk var ve tecrübeli bir oyuncu alma şansımız olursa daha iyi olur" dedi.

Wolverhampton'dan Jason Denayer'e açık kapı

Fransız ekibi Lyon ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından henüz bir takımla anlaşmayan Jason Denayer'in yeni adresi belirsizliğini korurken, Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın Teknik Direktörü Bruno Lage, BHelçikalı futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun aktardığı demeçlere göre bonservisi elinde bulunan Jason Denayer hakkında konuşan Wolverhampton Teknik Direktörü Bruno Lage, "Gelecek günlerde bakalım neler olacak, Denayer'i çok iyi tanıyorum. Stoperlerimizden memnunuz, ancak bir boşluk var ve tecrübeli bir oyuncu alma şansımız olursa daha iyi olur" sözleri ile Belçikalı savunmacıya açık kapı bıraktı.

Galatasaray ve Beşiktaş iddiaları

Denayer'in ismi ülkemizden Galatasaray ve Beşiktaş ile anılırken, yakın zaman önce Siyah-Beyazlı ekibin savunma oyuncusu ile anlaşma sağlayamadığı haberleri gündeme gelmişti.

Kariyerinde 2 farklı dönemde kiralık olarak Galatasaray forması giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Lyon'da 21 maçta görev yapmış ve 3 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ