MENÜ

Willi Weber: "Michael Schumacher, oğlu Mick'in menajeri olacaktı"

Aralık 2013'te Alp Dağları'nda kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası önce komaya ardından da bitkisel hayata giren Michael Schumacher'in gerçekleştiremediği hayalini eski menajeri Willi Weber açıkladı.

Willi Weber: "Michael Schumacher, oğlu Mick'in menajeri olacaktı"

Aralık 2013'te Alp Dağları'nda kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası önce komaya, ardından da bitkisel hayata giren Michael Schumacher hakkında eski menajeri Willi Weber çok önemli bir gerçeği paylaştı. Almanya'da yayım yapan "Motorsport-Total" adlı internet sitesine verdiği röportajda efsanevi pilotun gerçekleştiremediği hayalini açıklayan Weber, "Michael, oğlu Mick'i F1 pilotu yapma telaşındaydı. Onu benim kendisini yönettiğim gibi yönetmeyi çok istiyordu." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

77 yaşındaki eski menajer, Schumi'nin bu kararında da son derece haklı olduğunun altını çizerken "Michael, her şeyi biliyor çünkü işlerin nasıl yürütüleceği noktasında son derece büyük bir tecrübeye sahip." şeklinde konuştu. 20 yaşındaki Mick Schumacher, geçtiğimiz haftalarda Bahreyn F1 testi için Ferrari ile piste çıkmış ve ilk günde 1:29:976'lık tur zamanıyla Max Verstappen'in ardından en hızlı ikinci isim olmuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ