MENÜ

West Ham'da Bilic kuralları işlemeye başladı

Başarılı olmanın yolu takım ruhundan geçer diyerek sezona başlayan Bilic, takım içinde disiplinsiz davranışlarda bulunan Morgan Amalfitano'nun biletini kesti ve takımdan ayrı olarak antreman yapması için akademi futbolcularının yanına gönderdi.

West Ham'da Bilic kuralları işlemeye başladı

Yıldız oyuncu ilk olarak takım toplantısına katılmadı, ardından menajerine tavır koyunca West-Ham Chadwell Heath antreman tesislerinden Bilic tarafından gönderildi. Amalfitano şu anda U 21 ve U 18 takımlarıyla antremanlara çıkıyor.

BİLİC JOEY BARTON'I İSTEMEDİ

West-Ham, bonservis bedeli olmayan eski QPR orta saha oyuncusunu Joey Barton'ı kadrosuna katmak istedi. Taraftarlar ise bu transfer çalışmasına büyük tepki gösterdi. Başından beri bu transfere karşı olan Bilic de kulübün sahipleri David Sullivan ve David Gold ile bir toplantı yaparak bu transferin takımın havasını bozacağını belirtti. West-Ham kulübü, Hırvat hocanın isteğini kabul ederek son anda bu transferden vazgeçti.

West-Ham'de oyuncularıyla ilişkisi mükemmel olan Bilic, son oynadıkları Arsenal maçının hazırlıklarını yaparken, futbolcularından "Rakip kim olursa olsun kendi futbolumuzu sahaya yansıtmamız gerektiğini unutmayalım" derken ne kadar haklı olduğunu ortaya koymuş oldu.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ