MENÜ

"Volkan'a güveniyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kaleci Volkan Demirel'e güvendiğini söyledi.

"Volkan'a güveniyorum"

Daum, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan ve kaleci Volkan Demirel ile ilgili söylediği öne sürülen sözlerin kendisine ait olmadığını belirterek, milli kalecinin, Türkiye’nin en iyi kalecisi olduğunu ifade etti.

"Volkan Demirel 7 yıl önce henüz kariyerinin başındaydı. Geçen zaman içinde müthiş bir ilerleme kaydetti" diyen Alman teknik adam, şunları kaydetti: "Volkan, Türk Milli Takımı’nın değişmez kalecisi oldu. Türkiye liglerinde ve Avrupa’da unutulmaz maçlar oynadı, yeteneğine tecrübe de ekledi. Şu an için Türkiye’nin tartışmasız en iyi kalecisi Volkan’dır. Sezon başında da özel konuşmamızda kendisine çok güvendiğimi, ona her zaman inandığımı söyledim. Harika bir ilk yarı geçirdi. Çok başarılı maçlar çıkardı."

Daum, ligin ikinci yarısında diğer oyuncular gibi Volkan’ın da hataları olduğuna işaret ederek, "Volkan’ın, ikinci yarıda diğer oyuncular gibi bazı hataları oldu. Her insan hata yapar. Volkan çok çalışarak, hatalarından ders alarak, hep daha iyiyi hedefleyen, kendisini sürekli geliştiren bir kalecidir. Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin ve Türkiye’nin bir numaralı kalecisidir. Ben de ona ve yeteneklerine güveniyorum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ