MENÜ

Volkan Ömeroğlu'ndan genç sporculara tavsiye

Kariyerine Profesyonel K-1 şampiyonluğu başta olmak üzere birçok madalya ve şampiyonluk sığdıran sporcu Volkan Ömeroğlu, elde ettiği başarıların sonrasında genç sporcularla ilgilendiğini, birçok sporcunun da lisanslı olarak dövüş sporu yapmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Volkan Ömeroğlu'ndan genç sporculara tavsiye

Profesyonel K1 Kick Boks şampiyonluğuna 2017 yılında ulaşan ve sonrasında antrenörlük yaptığını ifade eden Volkan Ömeroğlu, birçok konuda açıklamalarda bulundu. Kariyerine Bursa’da başladığını belirten Ömeroğlu, “Kariyerime Bursa’da başladım. Küçük yaşlardan itibaren dövüş ve savunma sporlarıyla ilgiliydim. Arkalarında yatan felsefe, birleşik hareketler ve elbette gücün kontrol edilmesi, bana hep cazip geliyordu. Küçük yaşlarda içimde başlayan bu ilgi, bugüne dek kesintisiz olarak devam etti. Şimdi ise gençlerin savunma sporlarıyla buluşup, kendilerini geliştirmelerini sağlıyorum” dedi.

Haberin Devamı

“2018 yılından beri Balıkesir Muay Thai İl Temsilciliği yapıyorum”

2018 yılından beri Balıkesir Muay Thai il temsilciliği yaptığını belirten Volkan Ömeroğlu, “2018 yılında kariyerim açısından önemli bir gelişme yaşandı. Muay Thai Balıkesir İl Temsilciliği’ne atandım. Öncesinde de genç sporcuların gelişimi için oldukça fazlasıyla çaba sarf ediyordum. Bu görevin ardından sorumluluklarımın arttığına ve çok daha etkin birisi haline dönüşmem gerektiğine karar verdim. O yüzden il temsilciliği görevi benim açımdan oldukça önemliydi” ifadelerini kullandı.

“Gençlerin spora kazandırılmasında rol oynamak büyük gurur”

Şimdiye dek binlerce sporcunun gelişimine katkı sağladığını ve bunun kendisi için büyük gurur kaynağı olduğunu ifade eden Volkan Ömeroğlu, “Kariyerim boyunca birçok başarı elde ettim, bunların tamamı gurur verici. Fakat gençlerin spora kazandırılmasında rol oynamak, onların milli takımlar seviyesine yükseliş serüveninin bir parçası olmak benim için ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Yapay zeka destekli dijital platform oluşturuyoruz”

Son olarak yapay zekanın dövüş sporlarının gelişimi için kullanılması gerektiğini belirten Volkan Ömeroğlu, “Yapay zeka destekli dijital platform oluşturuyoruz. Online olarak erişilebilecek bu platformda 100’ü aşkın eğitmen, hoca ve danışman bulunacak. Herkes bu platforma erişebilecek ve kaynak açısından son derece ciddi bir görsel literatür oluşturacak. Yapay zekanın ve online araçların yaşamın her alanına ve özellikle de spor organizasyonlarına katkı sağlayabileceği inancındayım” diye konuştu.

YORUM YAZ