MENÜ

Volkan Demirel: Tadımız kaçmasın!

Yakalanan galibiyet serisinin sürmesini isteyen F.Bahçe’de takım kaptanları arkadaşlarını Kayserispor maçı öncesi bu sözlerle uyardı: Aynı ciddiyetle oynayalım, tadımız kaçmasın.

Volkan Demirel: Tadımız kaçmasın!

Fenerbahçe’de yine peş peşe oynanacak zorlu maçlar öncesinde takım kaptanları kolları sıvadı... Volkan Demirel ve Gökhan Gönül, Kayserispor maçını da diğer maçlar gibi aynı ciddiyetle oynamaları gerektiğini arkadaşlarına sürekli anlatıyorlar. Bunun yanı sıra Süper Lig’deki derbi maçında Beşiktaş’ı 2-0 yenen ve geçen hafta da Akhisar Belediyespor’u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda da Amed Sportif Faaliyetler’i 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Sarı- Lacivertli ekip, son olarak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Braga’ya 1-0 üstünlük sağladı. İşte bu serinin de Kayseri, Braga ve Galatasaray ile sürdürülmesi hedefleniyor.

‘KAFAMIZ RAHAT GİDELİM’

Volkan Demirel ve Gökhan Gönül takım arkadaşlarıyla yaptıkları toplantılarda, “Kayserispor varını yoğunu ortaya koyacaktır. Biz de bundan önceki maçlardaki ciddiyetimizin aynısını sahaya yansıtmalıyız. Kritik haftalara giriyoruz. Kayserispor’un ardından Braga ve Galatasaray ile oynayacağız. Onun için bu maçı kazanalım, tadımız kaçmasın” dediler.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ