MENÜ

Polonya basınından Ebrar Karakurt'a olay sözler! 'Kirli oyun'

Avrupa Şampiyonası'nda 6 maçta 6 galibiyet alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Filenin Sultanları, çeyrek final müsabakasında Polonya ile karşı karşıya gelecek. Oynanacak kritik maç öncesi Polonya basını ve Kamila Witkowska, milli voleybolcu Ebrar Karakurt hakkında olay sözler kullandı.

Polonya basınından Ebrar Karakurt'a olay sözler! 'Kirli oyun'

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda yoluna kayıpsız devam ediyor. 6'da 6 yapan Filenin Sultanları, çeyrek final maçında Polonya ile kozlarını paylaşacak. Paleis 12 Salonu'nda oynanacak müsabakanın öncesinde Polonya basını ile voleybolcu Kamila Witkowska, Ebrar Karakurt hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Haberin Devamı

EBRAR KARAKURT'A FLAŞ SÖZLER

Polonya medyasından Damian Golab, bugünkü çeyrek final öncesi hem Filenin Sultanları'nı hem de Ebrar Karakurt'u hedef aldı. Haberde 'Polonyalı voleybolcular provokasyon bekliyor! Rakiplerinin 'Rakiplerinin "faul oyununa" hazırlanıyorlar' başlığı kullanılırken millilerimizin provokasyon yapacağını ima etti.

Polonya basınından Ebrar Karakurta olay sözler Kirli oyun

'KİRLİ OYUN' BENZETMESİ

Ebrar'ın rakiplerine attığı bakışın eleştirildiği haberde şu ifadeler kullanıldı: Ebrar Karakurt maçlarda yaşanan olaylara en duygusal tepkiyi veriyor ve bu durum bazen rakiplerini rahatsız ediyor. Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile Türkiye arasında oynanacak maç öncesinde Stefano Lavarini'nin voleybolcuları, rakiplerinden açıkça "kirli oyun" adını verdikleri provokasyonlar bekliyor.

Haberin Devamı

23 yaşındaki voleybolcu, yakın zamana kadar milli takımın hücumunun da tartışmasız lideriydi. Ancak vatandaşlığa kabul edilen Kübalı Melissa Vargas'ın takıma katılmasının ardından Bugün hücum oyuncusu olarak değil, smaçör olarak oynuyor ve bu sayede Türkiye'nin ateş gücü daha da artıyor. Avrupa Şampiyonası sırasındaki başarılı sayılarının ardından sık sık dilini çıkarıyor ve filelerin arasından rakip takımın tarafına uzun süre bakıyor.

KAMILA: EBRAR SPORTİF ÖFKEYİ ÇOK FAZLA GÖSTERİYOR

Beyaz-Kırmızılıların oyuncusu Kamila Witkowska Ebrar için şu sözleri kullandı: Ebrar rakibine karşı sportif öfkeyi çok fazla gösteren bir oyuncu. Onun açısından faullü bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eğer bunu durdurmayı başarırsak bu davranışlar bizi kesinlikle çok daha az rahatsız edecektir. Ve daha sakin oynayabileceğiz

Polonya basınından Ebrar Karakurta olay sözler Kirli oyun

"UMARIM ONLARI FİLEDEN UZAKLAŞTIRIRIZ"

Teknik ve taktik olarak çok iyi organize olmuş kızlar olmalarına rağmen, iyi oyunumuzla onları sıkıştırabileceğimiz birkaç nokta var. Umarım onları fileden uzaklaştırırız, çünkü o zaman köşelerdeki kızları durdurmak bizim için çok daha kolay olacak. Duygular onlar için çok büyük bir rol oynuyor. Bence bu kızların yaşından da kaynaklanıyor. Onlar genç oyuncular, kesinlikle olumlu hareketlerden etkileniyorlar ve bunu çok fazla gösteriyorlar.

Haberin Devamı

"TRİBÜNLER BUGÜN DAHA DA GÜRÜLTÜLÜ OLACAK"

Haberin devamında Türk seyircilere dikkat çekilerek şunlar denildi: Ebrar Karakurt'un ve takım arkadaşlarının davranışları, çeyrek finalin oynanacağı Brüksel'deki salonun atmosferini büyük ölçüde etkileyebilir. Tribünlerde yaklaşık 10 bin kişi olacak ve bunların büyük çoğunluğunu Türk taraftarlar oluşturacak. Zaten son 16'da Belçika ile yapılan mücadelede fanatik bir doping örneği gösterdiler. Bugün daha da gürültülü olacak.

Rakiplerin duygusal tepkileri Brüksel salonundaki seyirciyi heyecanlandırabileceği gibi aynı zamanda onların aleyhine de dönebilir. Sahadaki olayları bu şekilde algılayan bir takımın dengesi daha kolay bozulabiliyor. Belçikalılar bunu, iyi savunma ve bloklarıyla rakiplerine gösterdi.

Polonya basınından Ebrar Karakurta olay sözler Kirli oyun

Polonya basınından Ebrar Karakurta olay sözler Kirli oyun

YORUM YAZ