MENÜ

Beşiktaş'tan yıldız oyuncuya sürpriz öneri! 6 aylık sözleşme...

Transferde ezeli rakiplerinin gölgesinde kalan Siyah-Beyazlılar yıldız isim avına çıkmıştı. Bu doğrultuda fırsat transferlerini de değerlendirmeye alan Beşiktaş sürpriz bir isim için harekete geçti. İngilizler, Kara Kartal'ın, başarılı futbolcuya 6 aylık sözleşme önereceğini duyurdu.

Beşiktaş'tan yıldız oyuncuya sürpriz öneri! 6 aylık sözleşme...

Süper Lig'de şampiyonluk adaylarından Beşiktaş'ta taraftarla yönetim arasındaki gerilim sürüyor. Siyah-Beyazlılar, Başkan Ahmet Nur Çebi'yi başta transfer politikası olmak üzere birçok konuda eleştiriyor. Ezeli rakiplerden Galatasaray'ın; Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech'i, Fenerbahçe'nin de Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred ve Cengiz Ünder'i renklerine bağlaması sonrasında Kara Kartal'ın transfer politikası iyice sorgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan yıldız oyuncuya sürpriz öneri 6 aylık sözleşme...

Sert bir basın toplantısı yaptı

Üstelik Tadic'i Fenerbahçe'ye, Halil Dervişoğlu'nu da Galatasaray'a kaptıran Başkan Ahmet Nur Çebi'nin istifası istenirken Siyah-Beyazlılar'ın patronu da nazire yaparcasına Aslan'ın istediği Milot Rashica'yı kadrosuna kattı. Bununla birlikte Ante Rebic, Alex Oxlade Chamberlain, Daniel Amartey ve Bakhtiyor Zaynutdinov gibi yıldızları transfer eden Beşiktaş'ta Çebi dün sert bir basın toplantısı yapmıştı.

BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER!

Formül üretildi

Yapıldığını düşündüğü kara propagandayı bir nebze olsun durdurmak ve kendisini açıklamak adına transferden, saha içine, yönetime yapılan eleştirilerden, gündemdeki kongre sürecine kadar birçok konuya değinen Ahmet Nur Çebi asıl cevabı yine transferle vermek istiyor. Önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Siyah-Beyazlılar yeni bir isim için formül üretti.

Haberin Devamı

Beşiktaştan yıldız oyuncuya sürpriz öneri 6 aylık sözleşme...

Güneş'ten olumlu rapor

21 yaşında olmasına rağmen yaşadığı skandalların ardından Manchester United'ın serbest bırakmaya hazırlandığı Mason Greenwood için bir süredir Beşiktaş'ın ilgisi vardı. Skorer bir hücumcu isteyen Şenol Güneş, genç oyuncuya bir şans verebileceklerini kaydetti. Jackson Muleka'yla da yolları ayırmaya hazırlanan Kartal, İngiliz futbolcu için devreye girmeye hazırlanıyor.

Beşiktaştan yıldız oyuncuya sürpriz öneri 6 aylık sözleşme...

Başarılı olursa...

İngilizler'in yüksek tirajlı gazetelerinden Mirror da Siyah-Beyazlılar'ın, Mason Greenwood'a olan ilgisini duyurdu. Başarılı oyuncuya uzun vadeli bir sözleşme önermek istemeyen Beşiktaş'ın 6 aylık bir kontratla 21 yaşındaki futbolcuya bir şans verebileceği yazıldı. Öyle ki yıldız oyuncu başarılı olursa Kara Kartal'ın sözleşme uzatmak için hazır olduğu da gelen haberler arasında.

BONUCCİ İÇİN SICAK GELİŞME...

Beşiktaştan yıldız oyuncuya sürpriz öneri 6 aylık sözleşme...

YORUM YAZ