MENÜ

Melissa Vargas şoku! Resmen açıkladı ve forma giyemeyecek

Fenerbahçe forması ve Milli Takmımızla oldukça iyi bir sezon geçiren ve yeni dönemde de Tianjin için ter döken Melissa Vargas için şok bir haber geldi.

Melissa Vargas şoku! Resmen açıkladı ve forma giyemeyecek

Melissa Vargas'tan hayranlarını üzen haber geldi. Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan milli voleybolcu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda forma giymeyecek.

Haberin Devamı

Omzundaki sakatlık ile taraftarları endişelendiren Melissa Vargas, Tianjin Bohai Bank'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı Dünya Kulüpler Şampiyonası kadrosunda yer almıştı. Tianjin'in koçu Wang Baoquan ise Melissa Vargas'ın güncel sağlık durumu hakkında konuştu. Baoquan, genç voleybolcunun şampiyonada yer almayacağını "Vargas'ın vücudu oyuna katılım koşullarını henüz toparlayamadığından mücadele etmek için hâlâ diğer oyunculara güvenmek zorundayız." diyerek açıkladı.

SAKATLIĞI TEKRARLADI

Filenin Sultanları'ndan Melissa Vargas geçtiğimiz haftalarda sakatlık haberiyle gündeme geldi. Vargas'ın önceki sakatlığının tekrarladığı ve omzunda sorun olduğu belirtildi. Milli voleybolcunun sakatlığı yüzünden ameliyat olması gerektiği de öne sürüldü fakat daha sonra Volley News bu iddiayı yalanlandı. Vargas'ta konservatif tedavinin etkili olduğunun görüldüğü ve omzunun gün geçtikçe iyileştiği aktarıldı. Milli voleybolcunun kas kuvvetini geri kazanmak için yakında özel bir çalışmaya başlayacağı ve Vargas'ın tedavisinde atılan adımlara göre ise iyileşme sürecinin takvimleştirileceğinin de altı çizildi.

Haberin Devamı

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası 13-17 Aralık tarihleri arasında Çin’in Hangzhou şehrinde gerçekleşecek.

Melissa Vargas şoku Resmen açıkladı ve forma giyemeyecek

İşte maç takvimi

13 Aralık Çarşamba:
09.00: Vakıfbank (Türkiye) - Sport Center (Vietnam) / TRT Spor
14:30 Minas (Brezilya) - Tianjin (Çin) TRT Spor

14 Aralık Perşembe:
09:00 Praia (Brezilya) - Sport Center (Vietnam) / TRT Spor
14:30 Eczacıbaşı Dynavit (Türkiye) - Minas (Brezilya) / TRT Spor

15 Aralık Cuma:
09:00 Vakıfbank (Türkiye) - Praia (Brezilya) / TRT Spor
14:30 Eczacıbaşı Dynavit (Türkiye) - Tianjin Bohai Bank (Çin) / TRT Spor

Melissa Vargas şoku Resmen açıkladı ve forma giyemeyecek

YORUM YAZ