MENÜ

Emre Belözoğlu, Ankaragücü'nden istifa edecek mi? İlk kez konuştu

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunduğu maçın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Belözoğlu'nun Ankara ekibindeki geleceğiyle alakalı verdiği karar belli oldu. Genç teknik adam ilk kez sessizliğini bozdu ve istifa sorularına yanıt verdi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk ederken mücadelenin Hakemi Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

BAŞKAN KOCA'DAN MELER'E SAHA ORTASINDA SALDIRI

Mücadelenin bitiş düdüğü ile birlikte sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesiyle birlikte Meler yere yığılırken Başkan Koca ve beraberindeki şahıslar, tekme atarak Meler'e saldırmaya devam etti. Saldırı anları kameralara yansırken, Meler'in sol gözü morardı. Hastaneye kaldırılan Meler'in elmacık kemiğinde çatlak olduğu açıklandı.

Emre Belözoğlu, Ankaragücünden istifa edecek mi İlk kez konuştu

BÜYÜKEKŞİ: YETER! LİGLERİ SÜRESİZ ERTELİYORUZ

Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, tüm ligleri süresiz olarak ertelendiğini açıkladı. Bu kararla Süper Lig ve alt ligler, ikinci bir karara kadar oynanmayacak. Büyükekşi, ' TFF olarak acil toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Bu saldırı, Türk futbolu adına utanç gecesi. Türk futbolunun bunları hak etmediğini düşünüyor ve artık 'Yeter' diyoruz. Her gün bir hakemi suçlamak, her gün açıklama yapmak… Hakemlerimiz de bir insan. Onların da hataları olabilir ama bu kadar da yumruk ve tekme atmayı hiçbir hakeme yapamayız. Türk futbolunun marka değerini daha fazla düşürmeyelim. Türk futbolunu dünyaya rezil etmeyelim" diye konuştu.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU: 'ÇOK ÜZGÜNÜM'

Meler'e yönelik saldırının ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Emre Belözoğlu, "Bugün için hepinizden özür diliyorum. Söylenecek de bir şey yok zaten. Sadece çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İSTİFA YOK! YOLA DEVAM KARARI

Emre Belözoğlu'nun takımının içine düştüğü durumdan çok üzgün olduğu ve istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun yaşanan olaylar sonrasında takımın içinde bulunduğu durumdan güçlenerek çıkacağını belirterek yola devam etme kararı aldı.

Emre Belözoğlu, Ankaragücünden istifa edecek mi İlk kez konuştu

TESİSLERE GELEN TARAFTARA: 'BU SÜREÇ BİZİ DAHA GÜÇLÜ ÇIKARACAKTIR'

Bir grup Ankaragücü taraftarının bugün tesislere giderek Emre Belözoğlu'yla buluştuğu video ortaya çıktı. Belözoğlu videoda: Ben 2 aydır buradayım. Desteğinizi hissediyoruz. Desteğini sokakta da görüyorum. Tribünde de görüyorum. Hepinizden biz razıyız. Sizin de mutlu olacağınız inşallah günlerimiz gelsin diye buradayız. Bundan şüpheniz olmasın. Bu süreç bizi daha güçlü çıkaracaktır.' dediği duyuluyor.

Haberin Devamı

İŞTE BELÖZOĞLU'NUN TARAFTARLA BULUŞMASI

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN AÇIKLAMA! 'GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ'

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya inerek hakem Halil Umut Meler'e yumrukla saldırdı. Darbeyle yere düşen Meler'e yerde de bazı kişiler tekme attı. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, DHA'ya yaşanan olaydan sonra ilk kez konuştu.

Yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirten Belözoğlu takımdaki görevinin devam ettiğini ve bu şartlarda görevden kaçmayacağını söyledi.

Halil Umut Meler’in başına gelen talihsiz, üzücü ve asla tasvip edilmeyecek bu olayda derinden bir üzüntü yaşadığını dile getiren Emre Belözoğlu, Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Başkan Faruk Koca istifa etti. Şu anda ligin seyri ile ilgili futbol federasyonumuz kararlar verecek. Biz gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Çeşitli yerlerde görevi bıraktığım yazılıyor, bunlar doğru değil. Bu şartlarda asla takımı yalnız bırakamam, görevimin başındayım” dedi.

Haberin Devamı
İZLE | Hakem Halil Umut Meler'e saldırı! İşte saniye saniye o görüntüler...

Emre Belözoğlu, Ankaragücünden istifa edecek mi İlk kez konuştu

YORUM YAZ