MENÜ

İzmir Cansu Özbay ile gurulandı

2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda İzmirliler Cansu Özbay'la da gurur duydu

İzmir Cansu Özbay ile gurulandı

İzmir Urla doğumlu olup Göztepe ve Arkas Spor altyapısında yetişen 26 yaşındaki pasör, kulüpler düzeyinde kazandığı Avrupa şampiyonluklarına ay-yıldızlı ekibimizle tarihi başarıyı da ekledi. Bu yıl A Milli Takım kadrosunda 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi'nde de şampiyonluk yaşayan Cansu Özbay, VakıfBank'la 3 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, 3 de FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonluğu kazanmıştı. 

Haberin Devamı

EGE UYUMADI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Cumhuriyetimizin 100'üncü yılındaki tarihi şampiyonluğu tüm Ege'de coşkuyla kutlandı. İzmir'den Muğla'ya bölgenin birçok ili ve ilçesinde vatandaşlar final maçını meydanlara kurulan dev ekranlarda birlikte izledi. Onbinlerce Egeli voleybolcularımızın tarihi başarısını büyük bir heyecanla takip etti. Yarı finalde son Avrupa şampiyonu İtalya'yı eledikten sonra finalde son Dünya şampiyonu Sırbistan'ı geriden gelip dize getiren milliler tüm Türkiye'ye bayram sevinci yaşattı. Vatandaşlar finalin ardından birçok şehirde millilerimizin şampiyonluğunu kutlamak için tura çıktı.

YORUM YAZ