MENÜ

Vitor Pereira'ya şok haber! Everton, Frank Lampard'a teklif götürdü

Rafa Benitez ile yollarını ayıran Premier Lig ekibi Everton, teknik direktörlük görevi için Frank Lampard'a teklif götürdü. Everton'ın adayları arasında Vitor Pereira ve Wayne Rooney de bulunuyordu.

Vitor Pereira'ya şok haber! Everton, Frank Lampard'a teklif götürdü

Rafa Benitez ile yollarını ayıran Premier Lig ekibi Everton, teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Ligde kötü gidişata son verip üst sıralara tırmanmak isteyen İngiliz ekip, teknik direktörlük görevi için Frank Lampard'a teklif götürdü.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton, en son Chelsea'yi çalıştıran Frank Lampard'a teknik direktörlük teklifinde bulundu. 43 yaşındaki İngiliz teknik adam, yaklaşık 18 ay Chelsea'de teknik direktörlük yaptıktan sonra geçtiğimiz yılın Ocak ayında kulüple yollarını ayırmıştı ve o tarihten bu yana takım çalıştırmıyordu.

Everton'ın adayları arasında Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ve İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'yi çalıştıran Wayne Rooney de bulunuyordu.

Wayne Rooney, yaptığı açıklamada Everton'dan kendisine gelen teklifi kabul etmediğini belirtmişti.

Vitor Pereira'dan Everton açıklaması

Takımın teknik direktör adayları arasında yer alan Vitor Pereira, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Everton ile görüşmelerin devam ettiğini ve İngiliz kulüpten haber beklediğini dile getirmişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ