MENÜ

Minik Hilal'den güzel haber! Derya Balta paylaştı, gönülleri fethetti

6 Şubat depreminde neredeyse dört gün enkaz altında kalan Hilal, Derya Balta ile Hakan Balta'nın desteğiyle yeniden yürümeye başladı. Depremde ailesini de kaybeden minik Hilal, yaklaşık bir yılın ardından yeniden ilk adımlarını attı. Tedavi sürecinde Hilal ile yakından ilgilenen Derya Balta, iyileşme sürecinde yaşananları ve Hilal ile çekilen anlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Derya Balta'nın duygusal paylaşımı sosyal medyada da binlerce kez izlendi.

6 Şubat depreminde neredeyse dört gün enkaz altında kalan Hilal, Derya Balta ile Hakan Balta'nın desteğiyle yeniden yürümeye başladı. Depremde ailesini de kaybeden minik Hilal, yaklaşık bir yılın ardından yeniden ilk adımlarını attı.

Haberin Devamı

Tedavi sürecinde Hilal ile yakından ilgilenen Derya Balta, iyileşme sürecinde yaşananları ve Hilal ile çekilen anlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Derya Balta, duygusal paylaşımında;

"Seninle ilk konuşmamda “sen bizim kahramanımızsın” demiştim. Anlamamıştın..324 gün.(10 ay 21 gün) Çok büyük savaşlar verdin. Gerçek bir kahraman gibi başını öne hiç düşürmedin. Ağladın ama hep dik durdun. Şimdi ayaktasın. Kimseye muhtaç kalmadan yürümeye devam edebileceksin inşallah. Ailen için verdiğin sözlerin arkasına koşarak gideceksin. Senin için ne yazsam az. Bunu toparlayacak afilli sözlerim de yok zaten. Sen geldin işte.. ansızın.. Belki de ben hep seni bekledim.. Ya da melek ailen gönderdi seni bana.. kim bilir🙏🏻 Melek ailenin yerini tutamayız bunu da istemeyiz zaten ama senin kocaman bir ailen daha var. Sen yürü ben hep arkandayım, düşersen kaldırır yine sıvazlarım sırtını. Bundan sonra atacağın her adım seni mutluluğa götürsün bal kızım. Seni hep çook seveceğim." ifadelerine yer verdi.

 

YORUM YAZ