MENÜ

Çağdaş Atan sert konuştu: Tenhada söyleyemeyeceğin şeyleri kalabalıkta söylememek lazım

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Başakşehir, deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir maçı kaybettiklerini dile getiren Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Aslında maçın başından sonuna kadar kaybetmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Antalyaspor'u galibiyetten dolayı kutluyorum ama sadece alan kapatmaya çalışan bir rakibe karşı oynadık. Rakibin atmadan önce bir tane öncesinde, bir tane sonrasında iki tane pozisyonu vardı. İkinci yarıda tamamen topa sahip olup hücum etmeye çalıştık ama çok yeterli olmadı. 2-3 tane iyi pozisyonumuz vardı ama maalesef maçı bir duran topla kaybettik. Rakibin Buksa’nın iki tane duran toptan kafa topu dışında bir pozisyonu olduğunu hatırlamıyorum. Ayağa kalkmamız gerekiyor evet özellikle 7 tane maç oynadık 5 tanesi deplasman zor bir fikstürden geçtik. Açıkçası 2 tanesi de Galatasaray-Fenerbahçe bayağı yıprandığımız takım ama oyuncularımızın sahanın içinde daha fazla özgüvenli mücadele vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Biz onlara çok inanıyoruz, çok güveniyoruz. En az bizim onlara güvendiğimiz kadar onların da kendilerine maç ortamı içinde güvenmeleri gerekiyor. Antrenmanda çok şeyler iyi çıkıyor ama maçta bunları maça yansıtma konusunda biraz problem yaşıyoruz. Onun dışında oyuncularıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı


"TENHADA SÖYLEYEMEYECEĞİN ŞEYLERİ KALABALIKTA SÖYLEMEMEK LAZIM"
Veysel Sarı ile maç içinde yaşadığı tartışmayla ilgili soruya Çağdaş Atan, "Maçın içinde bizim kulübeye doğru küfürlü, sinkaflı birkaç tane lafı oldu. Bizim penaltı beklediğimiz pozisyonda. Ben de orada kulübe ile muhatap olmamasını söyledim. Ona bazen tenhada söyleyemeyeceğin şeyleri kalabalıkta söylememek lazım. Veysel’e de uyarım bu. Çünkü bir kere de Malatya’da yardımcı hocayken bir futbolcuyla soyunma odasına gelip aynı sıkıntıyı yaşadı. Çok fazla göze batmaya gerek yok. Bizim de zaten antrenör olarak çok fazla yapabileceğimiz bir şey yok maalesef ama dediğim gibi o sinkaflı kelimeler bir futbolcuya özellikle rakip takımın kulübesine hiçbir zaman yakışmıyor. Ben hiçbir zaman bir futbolcuyla muhatap olmam, futbolcuların diğer rakip kulübe ile muhatap olmasına gerek yok. Maç sonunda da özür dilemeye geldi ben özrünü kabul etmedim" diye cevap verdi.

YORUM YAZ