MENÜ

Veli Kavlak neden iyileşemiyor?

Omzundan geçirdiği 3 operasyonun ardından boyun fıtığı ameliyatı olan Veli Kavlak, yine zor bir süreçten geçiyor.

Veli Kavlak neden iyileşemiyor?

Yaklaşık 3 yıl çok ciddi ağrılarla mücadele eden Beşiktaş'ın 27 yaşındaki oyuncusu Veli Kavlak, yeniden sakatlanma korkusunu bir türlü üzerinden atamadı. Uzmanlar, bu tip travmalar yaşayan sporcuların psikolojik destek almasının şart olduğunu söylüyorlar.

Beşiktaş’ın 27 yaşındaki önliberosu Veli Kavlak yine zorlu bir süreçten geçiyor. Omzundan geçirdiği 3 ameliyatın ardından tam iyileştiğine inandığı dönemde bu kez de boyun fıtığı nedeniyle operasyon geçirmek zorunda kalan tecrübeli oyuncu yeniden sahalara dönebilmek için takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Benteke 'Gelirim' dedi

22 Mart 2015’teki F.Bahçe derbisi sonrası yaklaşık 9 ay sahalardan uzak kalan, geçen sezon 5’i Türkiye Kupası, 1’i de Süper Lig’de olmak üzere yalnızca 6 maçta süre alabilen Veli’nin son ameliyatı çok iyi geçti. Ancak deneyimli oyuncu, çok uzun süre ciddi ağrılarla mücadele ettiği için yeniden sakatlanma korkusunu henüz üzerinden atabilmiş değil.

Sosa'da flaş gelişme!

YAŞADIKLARI DOĞAL

Veli, omzundan geçirdiği 3. operasyon sonrası rehabilitasyon sürecinde birkaç seans psikoloğa gitmişti. Rahatladığını düşününce de psikoloğa gitmeyi bırakmıştı. Fakat yaşadığı son problem ise psikolojisini ne yazık ki yeniden sarsmış durumda. BUNA karşın Veli’nin bugün yaşadıklarının son derece doğal olduğunu söyleyen uzmanlar, üst üste gelen önemli sakatlıklar ya da kronikleşen sakatlıkların sporcularda ciddi anlamda mental problemler doğurduğunu belirtiyorlar ve psikolojik desteğin bu dönemde şart olduğunu ifade ediyorlar.

Kaynak: Vatan

Mario Gomez'e Fikret Orman resti

Haberin Devamı
YORUM YAZ