MENÜ

Usain Bolt'un Avustralya'daki futbol macerası sona erdi!

Dünya rekortmeni efsanevi sprinter Usain Bolt'un profesyonel futbola geçiş denemesi bir kez daha başarısızlıkla sonuçlandı. Avustralya'nın Central Coast Mariners kulübü, bir süredir denediği Jamaikalıyla sözleşme imzalamayacaklarını duyurdu.

Usain Bolt'un Avustralya'daki futbol macerası sona erdi!

Atletizm kariyerini noktaladıktan sonra profesyonel futbolcu olmak için kolları sıvayan Jamaikalı efsanevi sprinter Usain Bolt, bu hayalini gerçekleştirebilmek için bir süre daha bekleyecekmiş gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Dünya rekortmeni eski atleti bir süredir deneme amaçlı kadrosunda tutan Avustralya ekibi Central Coast Mariners da Bolt'la sözleşme imzalamayacaklarını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada kariyerinde 8 Olimpiyat altını bulunan Bolt'un denenme sürecinin bittiği belirtilirken oyuncunun menajeri Ricky Simms ile yapılan görüşmelerden iki tarafı da tatmin edecek bir ticari çözüm çıkmadığı ifade edildi.

Bolt da bu gelişme üzerine Mariners kulübünün yönetimi, çalışanları, oyuncuları ve taraftarlarına kendisini iyi ağırladıkları için teşekkürlerini iletirken takıma bundan sonrası için başarılar diledi.

Ağustos ayından bu yana formasını giydiği Mariners ile çıktığı ilk hazırlık maçında 2 gol birden atan Bolt'un yıllık 1.8 milyon euro istediği ancak kulübün kendisine 100 bin euro önerdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl atletizme veda eden Jamaikalı, daha önce de Borussia Dortmund, Mamelodi Sundows ve Stromsgodset kulüpleri tarafından denenmişti.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ