MENÜ

Umut Bulut: Bizim için sürpriz değil!

Kayserispor'un kaptanı Umut Bulut, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyeti Kayserispor Radyosu'na değerlendirdi. Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin kendileri adına sürpriz olmadığının altını çizdi.

Umut Bulut: Bizim için sürpriz değil!

Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Umut Bulut, Kayserispor Radyosu'nda Esat Soydabircan'ın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"Bizim için sürpriz değildi"

Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin kendileri adına sürpriz olmadığının altını çizen 35 yaşındaki futbolcu, "teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın vermiş olduğu taktikle sahaya çıktık ve gerçek futbolumuzu ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Her ne kadar sürpriz değil desem de Fenerbahçe deplasmanında kazanmak kolay bir şey değil. Kötü günler geçiriyorlardı ve toparlanmak istiyorlardı. Taraftarlarının desteğiyle de maça başladılar. Yediğimiz gol planlarımızda yoktu fakat erken toparlandık güzel de bir futbolla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık" ifadelerini kullandı.

"Hocamız bize çok yardımcı oluyor"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam hakkında da konuşan Umut Bulut, "Kendisi bizim sahada neler yapmamız gerektiğini en güzel şekilde aktarıyor. Rakip analizine verdiği önemin karşılığını biz sahada görüyoruz. Bize anlattığı detaylar sahaya çıktığımız zaman bana ve arkadaşlarıma çok yardımcı oluyor" dedi.

Haberin Devamı

"Chery ile daha iyi olacağız"

Geçtiğimiz sezondan bu yana Deniz Türüç'le çok iyi bir uyum yakaladıklarını da belirten Umut Bulut, yeni transferle Tjaronn Chery ve Bilal Başacıkoğlu'ndan da övgüyle bahsetti. Umut, "Chery ile antrenmanlarda ve maçlardan önce konuşuyoruz. Nereye koşacağımı, nereye pas atması gerektiği konusunda sürekli diyalog halindeyiz. Bilal ise 2 haftadır ortaya koyduğu futbolla kalitesini herkese gösterdi ve inşallah daha da iyi olacak"

"En az iki yıl daha oynarım"

Futbolu bırakmak için henüz erken olduğunu da vurgulayan Umut, "Şu an 35 yaşındayım, sezon bittiğinde 36 olacağım. Kendimi fizik ve mental anlamda iyi hissediyorum. En az 2 en fazla 3 yıl daha futbol oynamak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ