MENÜ

Umut Bozok için görüşmeler başlıyor! Son dakika Galatasaray haberi

Süper Lig'in kralı için Kasımpaşa, satın alma opsiyonunu kullanmadı. Umut Bozok, takımı Lorient'e geri döndü. Mutlaka bir golcü almak isteyen Aslan, Fransız ekibi ile şartları konuşacak.

Umut Bozok için görüşmeler başlıyor! Son dakika Galatasaray haberi

Sarı-Kırmızılılar, mutlak bir golcü almak istiyor. Aslan'da çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Daha önce gündeme gelen Umut Bozok için resmi adımlar atılacak. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki forvet, 20 golle krallık tacını kapmıştı. Fakat devamında Lacivert-Beyazlı kulüp, yıldız oyuncunun opsiyonunu kullanmadı. Hâl böyle olunca Aslan da görüşmeler için Fransa'nın yolunu tutacak. Galatasaray Yönetimi, Fransız temsilcisi ile Umut Bozok'un şartlarını görüşecek.

Haberin Devamı

Maliyeti konuşacaklar

Lorient'in yeniden kiralama formülüne sıcak bakmadığı öğrenilirken, bonservis konusunda orta yol arayışına gidilecek. Gerçekleştirilecek toplantılarda maliyet konusuna değinilecek. Bu arada Sarı-Kırmızılılar'ın forvetteki diğer adayı da Halil Dervişoğlu. Milli futbolcu için hem Beşiktaş hem de Trabzonspor devrede.

YORUM YAZ