MENÜ

Tuzlaspor'da istifa! Bekir İrtegün görevinden ayrıldı

Trendyol 1'inci Lig ekiplerinden Tuzlaspor'da teknik direktör Bekir İrtegün, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Tuzlaspor'da istifa! Bekir İrtegün görevinden ayrıldı

Trendyol 1'inci Lig'de bitime 5 hafta kala averajla küme düşme hattının bir basamak üzerinde 15'inci sırada bulunan Tuzlaspor'da teknik direktör Bekir İrtegün, görevinden istifa etti.

Haberin Devamı

YÖNETİME VE OYUNCULARINA TEŞEKKÜR

Yaptığı açıklama ile görevini bıraktığını duyuran Bekir İrtegün, "Tuzlaspor ile olan güzel yolculuğumuzu noktaladık. Benim için çok anlamlı olan bu süreçte bana desteklerini esirgemeyen Tuzlaspor yönetimine, futbolcu kardeşlerime, tüm personele ve Tuzlaspor taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Tuzlaspor'a bundan sonraki yolculuğunda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tuzlasporda istifa Bekir İrtegün görevinden ayrıldı

EYÜP MAÇININ ARDINDAN İSTİFASI KABUL EDİLMEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Tuzlaspor, Eyüpspor ile oynanan maçın ardından istifasını sunan teknik direktör Bekir İrtegün'ün görevine devam edeceğini duyurmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son oynadığımız Eyüpspor müsabakası sonrasında yönetim kurulumuza istifasını sunan teknik direktörümüz Bekir İrtegün'ün istifası başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmemiştir. Göreve geldiği günden bu zamana kadar takımımızda özveriyle çalışan Bekir İrtegün'e ve teknik heyetimize güveniyoruz. Teknik direktörümüz Bekir İrtegün ve ekibi görevine devam edecektir" ifadelerine yer verilmişti.

Haberin Devamı

Tuzlasporda istifa Bekir İrtegün görevinden ayrıldı

YORUM YAZ