Arama

Popüler aramalar

Göztepe'de Dennis kariyer sezonunu yaşıyor!

Göztepe’nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Anthony Dennis, bu sezon attığı 3 golle profesyonel kariyerinin en golcü dönemini yaşıyor.

Göztepe'de Dennis kariyer sezonunu yaşıyor!

Göztepe’de Anthony Dennis rüzgarı esmeye devam ediyor. Bu sezon Trendyol Süper Lig’de sergilediği performansla dikkat çeken başarılı orta saha oyuncusu, mücadeleci yapısının yanı sıra gol katkısıyla da öne çıkıyor. 2025-2026 sezonunda şu ana kadar 14 maça çıkan Dennis, 3 kez rakip fileleri sarsarak profesyonel futbol kariyerinin en golcü dönemine ulaştı. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla 37 karşılaşmada skor üretemeyip 2 asist yapan 21 yaşındaki oyuncu, 2023-24 sezonunda ise 1. Lig’de 2, U19 takımında da 2 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

Stoilov şans verdi

Göztepe’nin scouting ekibi tarafından 2022-2023 sezonunda U19 takımına transfer edilen Anthony Dennis, ilk yarıyı genç takımla geçirirken, daha sonra Teknik Direktör Stanimir Stoilov tarafından A takımın devre arası kampına davet edildi. Kampta performansıyla teknik heyetin beğenisini kazanan genç orta saha, kısa sürede A takım kadrosunda yer buldu. Antrenmanlardaki hırsı ve isteğiyle dikkat çeken Dennis, 2023-2024 sezonunda Çorum FK deplasmanında sakatlanan Doğan Erdoğan’ın yerine 19. dakikada oyuna girerek ilk profesyonel maçına çıktı. Sahadaki başarılı performansının ardından ise takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.

Avrupa’dan birçok kulüp oyuncuyu takip ediyor

Haberin Devamı

Göztepe’deki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Anthony Dennis’in birçok Avrupa kulübünün transfer listesine girdiği öğrenildi. Nijeryalı orta saha için bazı kulüplerin Göztepe’nin kapısını çaldığı ve oyuncunun durumunu sorduğu ifade edilirken, sarı-kırmızılıların 21 yaşındaki futbolcuyu kolay kolay bırakmak istemediği belirtildi.
Geçen yaz transfer döneminde Dennis’e Stuttgart, Leeds United ve Anderlecht’in ilgi gösterdiği, hatta Belçika ekibinin 3.3 milyon Euro’luk teklif sunduğu biliniyor.

ALMAN KANCASI

Süper Lig'de pazar günü Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek Göztepe'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Anthony Dennis'e Alman kulüpleri kancayı attı. Sarı-kırmızılıların U19 takımına 3 sezon önce önce gelen, kısa sürede de kendini ispatlayıp A takımın vazgeçilmezi olan 21 yaşındaki futbolcu için RB Leipzig ve Union Berlin'in devreye girdiği bildirildi. Yaz döneminde Göztepe'de Brezilyalı golcü Romulo'yu 20 artı 5 milyon euro bedelle transfer eden Leipzig'in yönetimle iyi ilişkiler içinde olduğu ve Dennis transferinde de yol kat etmek için hamle yapacağı ifade edildi.

Leipzig'in yanı sıra diğer Bundesliga temsilcisi Union Berlin'in de Nijeryalı orta sahayı transfer etmek istediği vurgulandı. Göztepe futbol şubesini yöneten Sport Republic şirketinin ise devre arasında oyuncuyu satıp satmama konusunda henüz net kararını vermediği, bonservis bedeli olarak 8 milyon euro civarında bir bedel düşündüğü öğrenildi. Dennis'in adı geçen transfer döneminde de Almanya'dan TSG 1899 Hoffenheim ve Augsburg, Belçika'dan Anderlecht, Fransa'dan Rennes ile Rusya'dan Lokomotiv Moskova takımlarıyla anılmıştı.

HANGİ MAÇ HANGİ KANALDA?
TV Rehberi
Spor SmartD-SmartbeIN SportsS SportTRT Spor